Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám TV LG50PB660V,jedná se o záznam na HDD Verbatim,rozdělený na 2 oddíly NTFS(Záznam z PC) FAT32(záznam z TV)najde mě některý oddíl a neb jej musím nechat v celku.Děkuji předem za radu Jaroslav
Myslím že když chcete nahrávat z televize na disk tak ho budete muset v tý televizi nejdřív naformátovat, na žádnou část z nich to nepůjde.
doplněno 23.09.15 17:32:Oooajiods: dost silně pochybuju že půjde naformátovat jenom polovina disku. Vymazat jo ale televize používá speciální formát videí který jde přehrát jenom v té televizi ve které byl pořad nahranej. Mám doma 2 televize LG a stejně věci na disku v tý druhý tv přehrát prostě nejdou.
myslím, že tv si to z formátuje na najěký ext4, al nevím. můžes zkusit věc, že si zjistíš, jak to zformátovala a ten disk zmenšit, aby si mohl 2: půlku užívat.
Dík za radu,ale máte pravdu disk televize najde,když stisknu REC tak se nenaformátuje,ale objeví se hláška-NEPODPOROVANÁ FUNKCE VSTUPU HDMI,a dál mě to nepustí,takže dál nevím.Chtěl jsem menší disk 250gb,který jsem nesehnal,z našich televizních programů toho moc nenahraji,vše staré filmy.Mám ještě DVD rekorder Panasonic,kde vše sestříhám, ale HD nenahraji.Mpeg 4 Mpeg2
S pozdravem Jaroslav
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.