Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní číslo

Od: hana* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, dnes v noci mi volalo tohle telefonní číslo. Vytipla jsem to a na to znova volal, pořád dokola. Ukázala se mi tam země velká Británie. Zajímalo by mě jestli se to někomu stalo a popřípadě, kdo to je.
Telefonní číslo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pee*
hodnocení

1x

Zdravím, takové telefonáty bych nebral zvláště z Velké Británie.. kontakt dejte na černou listinu a budete mít pokoj :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Mám v telefonu několik divných tel. čísel. U každýho mám napsanou poznámku-název. Nebrat! A to se vyplatí.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Stacilo hovor prijmout a hned bys vedela, kdo to je. Nechapu, ze se nekdo boji zvednout telefon a pak se musi ptat, kdo to vlastne volal. To postrada logiku.

111®
hodnocení

0x

to že je před číslem +44=Británie, ještě neznamená, že nevolá nějaké české číslo

doplněno 25.09.15 18:49:

já bych si tipmul T-mobil podle počáteční 77

doplněno 25.09.15 19:31:

no jo jsem se přehlédl...fakt to nemá žádnej operátor..sory

Jednak, nevidím tam nikde 77.

Jednak, 77 není T-mobile

A taky to 75 co tam je nemá žádný český operátor. (alespoň jsem ho nikde nenašel)

...

Jak podotknul @ladinpraha stačilo hovor přijmout. Za přijatý hovor se v ČR neplatí. Vyjímkou je hovor na účet volaného, ale to se příjemce dozví před spojením hovoru a má tak čas zavěsit.

kangaroo*
hodnocení

0x

Pokud jde o VoIP číslo operátora, tak s tím na 99% můžete volat odkudkoliv pod stejným číslem. Stačí mít připojení k Internetu a využívat VoIP účet jako jakýkoliv email či jinou Internet službu přes Login a Password. Takže klidně mohl volat někdo z čech, ale určitě šlo o nějaký tele marketing co provozujou za provozní pakatel. :)

buss
hodnocení

0x

Nebýt z z toho ..., buď to vezmete, nebo ne a zapomenete, nebudete si lámat hlavu. Kdybych měl psát ohledně čísel, co jsem nepřijal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]