Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové, poraďte. Půl dne hledám a nic nenacházím, stále mě to odkazuje na "spokojený nákup" ale tam jsem tento typ nenašla. Potřebuji koupit baterie k akušroubováku Wágner typ 040503, 12V. Je sice starší 10 let ale nebýt již slabé výdrže baterií , funguje bez problémů.
Děkuji za pomoc.
Ahoj, myslíš TUHLE?
doplněno 21.09.15 22:13:Koukám, že se to špatně vložilo, tak radši odkaz:
Nebo se inspirovat tímhle obrázkem.
doplněno 21.09.15 22:16:Tak poslední pokus vložit ten odkaz.
Nevím, jakou hodnotu má původní šroubovák, náhradní baterie je dost drahý špás, našel jsem odkaz za 45 EUR. Pokud se to vyplatí, lze si nechat postavit i nový článek na míru do původního pouzdra, v práci to pro nás dělá firma Battex.
doplněno 21.09.15 22:17: stejně jako Ládin, odkaz nefunguje, takže viz. výše
Repase aku nebývá přehnaně nákladná, určitě o dost levnější, jak koupě origo baterie. Navíc při repasi používají kvalitnější články s mnohdy vyšší kapacitou. Já po zkušenostech doporučiji
dělají pro nás repasi i značně neobvyklých aku
Kúpte si nabíjateľné batérie z Lídlu v počte odpovedajúcom voltáži starej batérie a veľkosti čo tam vojdu do starého púzdra a kontakty zapojte do série.Na 12V je ich potreba 10 kusov.Myslím si,že vám postačí AA veľkosť.Ja som takto spravil do aku vrtačky z Lídlu na 18V a novými batériami som dokonca dvihol kapacitu.Všetko funguje ako predtým.Mňa to vyšlo na 16 €,u vás by to vychádzalo na asi 10 €.Lacnejšie riešenie asi neexistuje.
baterie které běžně pořídíte (v lidlu) jsou naprosto jiné než repase od BATEXu.
Já si u nich nechal repasovat pro moji starou Metabo - 12V/1,6Ah jsem vyměnil za 12V/2Ah ! Záruka na repase 2roky! A opravdu ji používám přes rok a musím potvrdit, že oproti originálu jsou tyto naprosto výborné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.