Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit akubaterie

Od: lidus* odpovědí: 8 změna:

Vážení rádcové, poraďte. Půl dne hledám a nic nenacházím, stále mě to odkazuje na "spokojený nákup" ale tam jsem tento typ nenašla. Potřebuji koupit baterie k akušroubováku Wágner typ 040503, 12V. Je sice starší 10 let ale nebýt již slabé výdrže baterií , funguje bez problémů.

Děkuji za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ahoj, myslíš TUHLE?

doplněno 21.09.15 22:13:

Koukám, že se to špatně vložilo, tak radši odkaz:

akkuumbau.de/...

Nebo se inspirovat tímhle obrázkem.

doplněno 21.09.15 22:16:

Tak poslední pokus vložit ten odkaz.

akkuumbau.de/...

Kde koupit akubaterie
lidus*
hodnocení

To je ono, dík.

doplněno 21.09.15 22:29:

Tak manžel zajásal a pak zase zjihnul, šroubovák +2 baterie stál 3500,-, ten repas to jistí. Ještě jednou děkuji a dobrou noc. L

hodnocení

2x

Nevím, jakou hodnotu má původní šroubovák, náhradní baterie je dost drahý špás, našel jsem odkaz za 45 EUR. Pokud se to vyplatí, lze si nechat postavit i nový článek na míru do původního pouzdra, v práci to pro nás dělá firma Battex.

doplněno 21.09.15 22:17:

:) stejně jako Ládin, odkaz nefunguje, takže viz. výše

Repase aku nebývá přehnaně nákladná, určitě o dost levnější, jak koupě origo baterie. Navíc při repasi používají kvalitnější články s mnohdy vyšší kapacitou. Já po zkušenostech doporučiji

fulgurbattman.cz/...

dělají pro nás repasi i značně neobvyklých aku

lidus*
hodnocení

Díky a hezký večer všem, zkusíme ten repas, našla jsem, že to dělají i v Brně ale opět tam mají všchno jen ne zn. Wágner, zavolám a uvidíme, nebo opět zbytečně přibude věc na skládku a my koupíme nový.

hodnocení

0x

Kúpte si nabíjateľné batérie z Lídlu v počte odpovedajúcom voltáži starej batérie a veľkosti čo tam vojdu do starého púzdra a kontakty zapojte do série.Na 12V je ich potreba 10 kusov.Myslím si,že vám postačí AA veľkosť.Ja som takto spravil do aku vrtačky z Lídlu na 18V a novými batériami som dokonca dvihol kapacitu.Všetko funguje ako predtým.Mňa to vyšlo na 16 €,u vás by to vychádzalo na asi 10 €.Lacnejšie riešenie asi neexistuje.

hodnocení

0x

baterie které běžně pořídíte (v lidlu) jsou naprosto jiné než repase od BATEXu.

Já si u nich nechal repasovat pro moji starou Metabo - 12V/1,6Ah jsem vyměnil za 12V/2Ah ! Záruka na repase 2roky! A opravdu ji používám přes rok a musím potvrdit, že oproti originálu jsou tyto naprosto výborné!

lidus*

Právě mi volal manžel, repas stojí 1250,- dávají články pannasonik, vrtačku vyhazovat nemá jelikož je prý profi nářadí a ne jako ty ze supermarketu kde jsou převody z plastu. Ještě jednou všem děkuji. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]