Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám problém s nastavením zvonění a upozornění na zprávu.Mám nastaveno vlastní zvonění a upozornění,které jsem si sám stáhl.Vše funguje,ale jen do doby než telefon zcela vypnu.Po zapnutí je zvonění i upozornění jiné-z nabídky,která je přímo v telefonu a musím vše znovu nastavit.Sice telefon vypínám minimálně,ale stejně mě to štve.Nevíte někdo,jak to udělat,pokud to vůbec jde,aby zůstalo uložené to moje nastavení?Verze je Android 4.1.1.Děkuji.
Dobrý den, zkusím poradit obecně, resp. mám jiný mobil. To uživatelské nastavení si tam uložíte do profilu. Jenže mobil po restartu načítá téma. Je, tedy, nutné upravit si uživatelsky (takže, dle sebe) to téma. Já to mám v Nastavení telefonu / Témata. Lze tam vytvořit téma nové nebo upravit to stávající (tovární). Já jsem si upravil tovární a v profilech mám přiřazeno "dle tématu" - čímž jsem dosáhl toho, že si to ten mobil konečně pamatuje. Možná to píši složitě, ale třeba to pochopíte. Zdravím!
doplněno 22.09.15 20:36:Tak, to se omlouvám za problém. Ale, já jsem upravoval profil a nový netvořil. A také jsem použil zvonění "tovární". No, ten profil má pár kB, tak snad Vám tam moc vadit nebude.
Dobrý den.Právě jsem to vyřešil.Napadlo mě to stažené zvonění přemístit z interního úložiště na SD kartu a teď už to funguje.Asi když to je na interní kartě,tak se to po znovuzapnutí uvede do defaultního nastavení,alespoň co se zvonění týče.Vaši radu ještě také vyzkouším.Díky.
Zdravím Bene.Tak jsem zkusil i Vaši variantu,ale problém je v tom,že když vytvořím profil,tak mě neumožňuje vybrat si z mnou stažených možností,bez ohledu na to,zda jsou na kartě nebo na interním úložišti.Vybrat mohu pouze zvonění ,která nabízí sw od výrobce.Pokud to jde,pak nevím jak.Jinak ale vznikl problém nový,a to,že teď se nemohu toho mnou vytvořeného profilu zbavit.Když na něj klepnu,tak se otevřou možnosti nastavení toho profilu,ale možnost smazat nebo odstranit profil jsem neobjevil.Ne,že by mě tam nějak moc vadil,jen mě zaráží,že tam ta možnost není.Přespokládám,že profil se smaže,když dám telefon do továrního nastavění,ale tím bych si smazal vše,včetně rozehraných her,což se mi už jednou stalo.
Jaký je to typ a značka telefonu? Švagrová měla telefon, který se po vypnutí také takto "resetoval" - jenže se navíc dal do stavu v AJ... nějaký dovoz z Chiny...
Tak tady neporadím - pokud tu není jiná závada, reklamace na místě také nebude možná... Pokud by šlo vrátit do 14ti dnů, vrátil bych a koupil jiný kus. Tento je dost haněn...
Zkuste dotaz např. sem - androidforum.cz/...
Bude tam větší pravděpodobnost rady z vlastních zkušeností..
Já ho mám už přes rok a funguje jinak perfektně až na tohle.Ale třeba to není závada,jen problém někde v nastavení.Díky za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.