Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při přidání hlasitosti se tv přepne

Od: fell* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, koupila jsem si telku a začala zlobit, když si chci přidat nebo ubrat hlasitost, tak se mi to přepne .. jen občas .. zkoušela jsem tedy hlasitost přidat samostatně jen na tv a tam je to v pořádku, takže nejspíš ovladač .. baterie jsem dala nové , nepomohlo to .. čím by to mohlo být? Chci to řešit universálním ovladačem a bude klid... ale zajímá mně co to je, proč to je :o) Kuju všem ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sokol*
hodnocení

2x

Podle toho co píšete, je TV v záruce a tedy máte nárok na výměnu ovladače, je-li vadný. Stačí zajít tam, kde jste TV pořídila, vzal bych s sebou Záruční list a doklad o koupi, a žádal výměnu vadného ovladače. Znám to z praxe, není to pravidlo u TV, ale občas se to stane - vot těchnika... a nenechte se odbýt - zakoupený přijímač musí fungovat i se všemi komponenty...;)

fell*
hodnocení

Děkuji za odpoved - zajdu tam a nedám se, to se nebojte! :) jen jsem neveděla zda můžu pouze s ovladačem ...Děkuju :o)

hodnocení

0x

Že by vadný ovladač?

fell*
hodnocení

Asi ano, ale funguje jinak normálně - asi neni možnost žádat pouze výmenu ovladače že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]