Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitni cinsky telefon

Od: rustyxxm* odpovědí: 9 změna:
Dobry den.Mohl by me nekdo doporucit kvalitni cinsky telefon,aspon 8 jadro do 5000? Tim myslim kvalitni fotak,aby byl rychly,aby mel uz LTE a aby mel slot na 2 simky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já teda jiný než čínský snad ani neznám!

stirecek*
Ja taky jiný než čínský neznám :)
Jinak i Zopo je dobrá kvalitní značka. Kupoval jsem je přímo na aliexpresu před rokem, dva kousky a šlapou na jedničku. Záruka na to samozřejmě je. I to Lenovo je dobré. Akorát bych to nekupoval u těch našich překupníků, kteří chtějí hodně a rychle vydělat.

fex
hodnocení

1x

Xiaomi Redmi 2 - počet jader není vše!

zuvacka
hodnocení

1x

Tvé požadavky splňuje Lenovo A7000, které se do té cenovky vleze, má 8 jader, LTE i dualsim. K tomu 2GB RAM, parádní foťák a ozvučení od Dolby. V téhle cenovce tento model nemá žádnou konkurenci.

hodnocení

0x

Pardon - můžete upřesnit? Kvalitní a čínský a do dané částky - je to žert nebo myslíte vážně?

doplněno 21.09.15 11:32:

mobilni-telefony.heureka./...

Jiná varianta není

doplněno 21.09.15 11:41:

Ještě doplním - má chybičku - jen jednu SIM (snad lze použít nějaký z adaptérů na 2 sim?) - ale je to v ČR a se zárukou. Jestli chcete něco z ALIexpersu a podobných, dovolím si vám to rozmluvit - telefon v podstatě bez záruky, bez servisu... velký a drahý risk.

rustyxxm*
hodnocení

Myslim to vazne

hodnocení

0x

doplněno 21.09.15 14:47:

LTE nemá, ale jinak má vše co zadavatel chce.

kangaroo*
hodnocení

0x

Asi budeš muset trochu připlatit, ale Lenovo je dobrá volba:

libino*
hodnocení

0x

Za mě Elephone P8000,není to neznámá značka a má dobrou podporu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]