Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta nefunguje

Od: bartas* odpovědí: 1 změna:

Zdravím! V mobilu mám pam. kartu micro sd kingston 32 gb, stará asi 6 měsíců. Poslední dobou jsi instaluji za mobil (LG L90, A 5.0.2) aplikace a třeba po vypnutí mobilu a opětovaného zapnutí se aplikace ukáže dvakrát. Tak ji vymažu, restartuji a aplikace zmizí uplně. Také mám aplikace v mobilu uspořádané ve skupinách, které se mi po restartu rozhází po obrazovkách. Čtečka pam. karet v moji tiskárně ji také nebere. Nevíte co s ní? Myslel jsem na reklamaci, bohužel nemám od ní žádné paragony a ani si již nepamatuji, kde jsem ji kupoval. Děkuji za každou dobrou radu. S pozdravem Bartas.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Zkusil bych ji nafomátovat v PC, případně prostě koupit novou dnesk už to není taková částka, jako to kdysi bývalo u 32GB karet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]