Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám A3 Samsunga, nevím ted z hlavy co je to za androin asi 4.4
Můj problém je v tom, že když mi někdo telefonuje, tak vidím jeho obrázek, co mám uložený v kontaktu.
Pokud mi ale telefonuje někdo nez obrázku, zůstane mi zobrazen předešlý kontakt.
Ono je to celkem trapné, když volá kamarád a hned na to třeba ředitel školy, Vy vidíte obrazek kamaráda, ale volá ředitel, a oslovíte ho, "tak co ještě Ty prde potřebuješ" ( to je jen ilustreční ukázka)
Jak se tohoto nešvaru se zůstalým obrazkem u nově volajícího zbavit? Když volá jiný kontakt s obrázkem je to OK.
předem děkuji
Mělo by to jít vypnout v nastavení kontaktů.Samsunga jsem měl kdysi,už si právě jeho systém nepamatuji.Pakliže to nepomůže,tak hard reset nebo úplné přehrání softu.
Co by mělo jít vypnout? śpatné zobrazování? hmm, těžko tuto funkci najít
Byl provëden tvrdý restart a protože byl mobil v opravě, je zde i nový soft.
Je to zde stále.
Nikdo neví jak vymazat pozůstalé info z předešlého hovoru?
Děkuji
doplněno 19.09.15 11:34: Jednou tady nekdo psal ze staci odmazat nejaky soubor. Bylo to spojeno s tim ze si android porad myslel ze ma zmeskany hovor. Pomohlo to. Nevzpomene si nekdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.