Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android a zobrazení volajícího

Od: fidonet* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám A3 Samsunga, nevím ted z hlavy co je to za androin asi 4.4

Můj problém je v tom, že když mi někdo telefonuje, tak vidím jeho obrázek, co mám uložený v kontaktu.

Pokud mi ale telefonuje někdo nez obrázku, zůstane mi zobrazen předešlý kontakt.

Ono je to celkem trapné, když volá kamarád a hned na to třeba ředitel školy, Vy vidíte obrazek kamaráda, ale volá ředitel, a oslovíte ho, "tak co ještě Ty prde potřebuješ" ( to je jen ilustreční ukázka)

Jak se tohoto nešvaru se zůstalým obrazkem u nově volajícího zbavit? Když volá jiný kontakt s obrázkem je to OK.

předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

libino*
hodnocení

0x

Mělo by to jít vypnout v nastavení kontaktů.Samsunga jsem měl kdysi,už si právě jeho systém nepamatuji.Pakliže to nepomůže,tak hard reset nebo úplné přehrání softu.

fidonet*

Co by mělo jít vypnout? śpatné zobrazování? hmm, těžko tuto funkci najít

Byl provëden tvrdý restart a protože byl mobil v opravě, je zde i nový soft.

Je to zde stále.

Nikdo neví jak vymazat pozůstalé info z předešlého hovoru?

Děkuji

doplněno 19.09.15 11:34: Jednou tady nekdo psal ze staci odmazat nejaky soubor. Bylo to spojeno s tim ze si android porad myslel ze ma zmeskany hovor. Pomohlo to. Nevzpomene si nekdo?

fidonet*
hodnocení

0x
Nikdo neporadi?

fidonet*
hodnocení

Opravdu nikdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]