Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FPS při 60 Hz

Od: danner122 odpovědí: 2 změna:
Chtěl bych se zeptat kolik tak FPS budu videt když hraju na ps4 a do TV mi jde 60 Hz..U TV bylo napsáno Dynamické MCI 100 (50Hz).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Tak nějak bych si tipl, že bude dost záležet na hře, na výkonu sestavy a na nastavení zobrazení detailů a ostatních grafických výstupů. Chápete správně, co jsou FPS a čím je lze ovlivnit? FPS je počet snímků za sekundu, uvádí se, že nad 60 již není poznat rozdíl, zatímco Hz, MCI jsou pojmy související s obnovovací frekvencí obrazovky.

doplněno 17.09.15 23:40:

Vypadá to, že chápete správně, na rozdíl ode mne. Špatně jsem dotaz přečetl, omlouvám se. Jestli jde stabilně do TV ze hry 60 Hz, tak máte těch 60 fps. TV ale umí jen 50 Hz, každý z nich položí za sebou 2x, takže obraz nebliká. To je 100 MCI, ale vlastně jen 50 fps ze hry. Pro jistotu píšu, že nemusím mít pravdu, abych se znovu nemusel omlouvat:).

vernon
hodnocení

0x
Do TV jde 60fps, obnovovací kmitočet zobrazovače je pochopitelně 120 Hz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]