Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zepta na jednu věc...prodal jsem svůj iphone a jelikož kvůli přetížení sítě nešlo zálohovat a aktualizovat přes itunes tak jsem zvolil v nastavení telefonu obnovení a smazání dat...ale když ho zapnu tak to po mě chce sim...ale tu už nemám protože mám nový telefon s jinou simkou...bude mít nový majitel problémy s obnovením a spuštěním? děkuju za info.
Doteraz čo som mal telefony,tak každý chcel SIM kartu na začiatku,aj váš si ju určite pýtal pri prvom nastavení a vy ste ho zresetovali do tovarenského nastavenia,tak si ju pýta znova.Pre váš kľud tam dajte svoju novú SIM kartu a nastavte si ho znovu a výsledok sami uvidíte,potom ho znovu dajte do továrného nastavenia a predajte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.