Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmítnutý hovor - proč?

Od: nasabi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Kdykoliv mně syn volá, objeví se na displeji mého mobilu nápis - odmítnutý hovor. Mobil nezazvoní, hovor se ani neuloží do nepřijatých volání. SMS jdou odesílat oboustranně a já mu můžu i volat. Všechny ostatní kontakty fungují normálně. Zkoušeli jsme vymazat naše čísla, zadat je znovu, různě kombinovat a hledat v nastavení, ale na nic jsme nepřišli. Máme oba chytré telefony LG, paušál u Vodafonu. Operátor žádný problém nevidí. Nemáte někdo zkušenost s tím, co jsme udělali špatně? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemáte jeho číslo na Blacklistu? Na seznamu čísel, od kterých nechcete přijímat hovory.

doplněno 17.09.15 19:24:

No vidíte jak jste šikovná.*palec*

Já bych vám stejně neporadil, nevlastním totiž ten tzv. chytrý telefon.

Jen vím, že ten blacklist mají. Ani nevím jestli všechny dotykáče. Ale předpokládám, že ano.

nasabi*
hodnocení

Můžete mi poradit, jak si to mám ověřit?

doplněno 17.09.15 18:51:

Děkuji - už jsem na to přišla. Číslo bylo v seznamu odmítnutých hovorů, ani jsem nevěděla, že existuje :)

Nasabi: můžete napsat jakej tydlifón s jakým systémem máte a kde ste ten SEZNAM ODMÍTNUTÝCH HOVORŮ našla, někomu by tahle informace mohla pomoct.

nasabi*
hodnocení

Mám LG L9 II - v záznamech hovorů jsem otevřela telefonní kontakt - v nastavení se nyní nabízí možnost odmítnout hovor, tím se číslo uloží do seznamu odmítnutých hovorů a objeví se u něho znak podobný značce zákazu stání :)

nasabi*
hodnocení

Děkuji vám za pochvalu a za návod jakou cestou se dát.

Minule mně tady jeden pán pěkně setřel... Myslím, že nikdo chytrý z nebe nespadl (až na pár jedinců). Já se sem uchyluji jen když si opravdu už nevím rady. Navíc jsem blondýna, tak na to mám nárok ;)

iz*

Klidně se sem uchylujte dál, takových "stěračů" tu naštěstí moc není.

"Chytrý telefon" nemám, ale protože mi pomalu odcházejí "hloupé", asi se mu časem nevyhnu.

Takže se mi podobné otázjky určitě budou hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]