Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS upozornění na nový email na vodafone

Od: martinr* odpovědí: 5 změna:

Prosím Vás jsem u vodafonu a nemám datový tarif. Chci se proto zeptat zdali existuje bezplatný způsob zasílání upozornění SMSkou na nový email na schránce u Gmailu od Googlu nebo Emailu od Seznamu.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jentak*
hodnocení

0x

Ano, existuje. Otevřte si u Vodafone.email novou mailovou schránku, v ní si nastavte upozornění na Email SMSkou, a z gmailu si dejte přeposílat všechnu poštu na vodafone.email. Myslím, že u vodafone.email jde nastavit i nějaká forma automatického mazání. A je to. Já to používám už asi tři roky.

hodnocení

0x
Schránka na seznamu to má přímo v nastavení filtrů bez nutnosti přeposílání na vodafone mail.
jentak*

Ale jen omezený počet denně.

Jakým počtem omezený? Sto zpráv denně nebo kolik? Mám to nastavené ještě z dob, kdy mobily měly vytahovací anténku a za celou dobu se mi nestalo, že by notifikace z mailu nedorazila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]