Dobrý den, měl bych dotaz ohledně sestavení pc. Můj bratr bude mít narozeniny a chtěl bych mu sestavit herní pc. Ovšem tomu moc nerozumím co se k čemu hodí. A proto bych se chtěl zeptat, co se hodí do herního pc (na náročnější hry npř. Battlefield 4, The crew, Far Cry 4, Assassins creed 3...) aby nebouchl až se bude hrát na max. detaili a abych za něj neutratil celou výplatu? Vím, že je asi hodně možností, ale cením si každé rady. Předem děkuji doplněno 16.09.15 14:32: Děkuji za snahu, ale už jsem to vyřešil. Promluvil jsem si s odborníkem a zvládli jsme to.
Dejte cenový limit. Nevím, kolik berete. Dále napište, co za věci chcete. Jestli i monitor, operační systém, nebo máte třeba už něco doma. Pokud máte něco doma, napište přesný název výrobku. Kdo vám to dá dohromady?
davidmr*
Děkuji za snahu, ale už jsem to vyřešil. Promluvil jsem si s odborníkem a zvládli jsme to. Přesto si ale cením Vaší snahy mi pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.