Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci zrušit zamknutí obrazovky, ale u ŽÁDNÝ ( ve VYBERTE ZÁMEK OBRAZOVKY) mám = vypnuto správcem. Mám to i u POSUNUTÍ a u KNOCK CODE. Dá se to zase "nějak" zapnout, aby to bylo aktivní? Poraďte. Děkuji.
Dobrý den,
chtělo by to více specifikovat u čeho, že ten zámek nechcete...
doplněno 15.09.15 23:40:To je fajn, ale bylo by potřeba říct, co to je notebook? telefon? tablet? jaký OS?
Ve SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ jsem odfajfkla "Povolit uzamčení nebo vymazání ztraceného zařízení Správcem zařízení Android". Nepomohlo. Mám to nechat odfajfknuté? - Napadlo mne, jestli to nemůže být tím, že jsem si aktivovala UPC Wi-Free...
To první zase zaškrtněte, to je součást Androidu, díky které si budete moci v případě nouze dohledat zařízení nebo ho na dálku zamknout. Zda to mohlo způsobit "aktivování"wifi, tak to netuším, nevím, zda tím myslíte standardní připojení na wifi, nebo na to mají nějakou speciální aplikaci atd.
---
Tak nyní jsem si našel popis od UPC a přímo v návodu je zobrazen popis, jak probíhá přihlášení do té wifi a co je pro to udělat, a jeden z těch bodů je právě zapnutí PINu. Tak jste to musela určitě nastavit sama už když jste si to nastavovala ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.