Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení HDD k TV a provoz

Od: ringo® odpovědí: 7 změna:

Nevím jestli jsem blbej já, nebo ta TV, ale když připojím externí HDD k TV , dá se nahrávat program, ale jakmile TV přepnu na jiný kanál, nebo nedejbože vypnu, tak je po legraci. Jenže na to by snad to nahrávání mělo být ne? Přece nechci nahrávat aktuální kanál na který se koukám. Tak v čem je chyba?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

ano, tak to funguje, musel byste mít vícetunerový TV přijímač, abyste jeden kanál sledoval a druhý se nahrával, na nahrávání je lepší používat externí zařízení a ne TV (STB, SAT...)

hodnocení

Možná ho mám, ale nevím.

fran56ris*

Nevím jak Ty,ale já to mám v návodu dopodrobna popsané.Jestli ho nevlastníš,stáhni si z internetu.

tak najít manuál k TV a kouknoout se na možnosti

fidonet*
hodnocení

1x
Na 99% to nema 2 tunery. Jinak by to nahravalo.

hodnocení

1x

Já to mám tak že pokud zmáčknu NAHRÁVÁNÍ (RECORD) manuálně tak mi to nahrává dál i když program přepnu.

Když mám ale nahrávání nastavený přes EPG tak když chci přepnout tak mě to upozorní že nahrávám a přepnout to nejde.

Když chci televizi vypnout a zrovna nahrává přes EPG tak mně to upozorňuje že nahrávám a jestli chci aby se nahrávalo i po vypnutí televize.

"...nahrává dál i když program přepnu."

Ale nahrává to co přepnete, že? Takže nejde se na jeden program dívat a druhý nahrávat. Takže to neřeší původní problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]