Nejste přihlášen/a.
Nevím jestli jsem blbej já, nebo ta TV, ale když připojím externí HDD k TV , dá se nahrávat program, ale jakmile TV přepnu na jiný kanál, nebo nedejbože vypnu, tak je po legraci. Jenže na to by snad to nahrávání mělo být ne? Přece nechci nahrávat aktuální kanál na který se koukám. Tak v čem je chyba?
Já to mám tak že pokud zmáčknu NAHRÁVÁNÍ (RECORD) manuálně tak mi to nahrává dál i když program přepnu.
Když mám ale nahrávání nastavený přes EPG tak když chci přepnout tak mě to upozorní že nahrávám a přepnout to nejde.
Když chci televizi vypnout a zrovna nahrává přes EPG tak mně to upozorňuje že nahrávám a jestli chci aby se nahrávalo i po vypnutí televize.
"...nahrává dál i když program přepnu."
Ale nahrává to co přepnete, že? Takže nejde se na jeden program dívat a druhý nahrávat. Takže to neřeší původní problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.