Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje aplikace na počítání peněz?

Od: keysina0303* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda někdo neví či existuje aplikace do který si zadíte cíl třeba 20000 a postupně si tam můžete "vkládat" peníze ... příklad: zadám si tam že chci naspořit 25 000 na nový nábbytek - když si něco vydělám, zapíšu si tm plus 2300 a ono se mi tam ukáže kolik zbývá do té částky naspořit ...

pokud by někdo o něčem takovém věděl. budu ráda když mi poradí. děkuju předem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakýkoliv tabulkový program, například Excel, či podobný OpenOffice (ten je zdarma) a řada dalších. Ovšem pokud jste je nikdy neviděla, budete se muset naučit jejich základní funkce. Ale pro Váš účel stačí skutečně ty nejjednoduší, není to nic složitého.

keysina0303*
hodnocení

Asi jsem špatně napsala otázku, ale to nevadí už jsem něco našla. I tak ale děkuji

hm*
hodnocení

0x

Už sice něco máš, jak jsi napsala, takže už radit ani nemusím, ale stejně mi to nedá: vyprdni se na počítač, polož si na nějaké vhodné místo papír s tužkou a piš si to ručně. Je to asi desetkrát rychlejší, než klofat do PC, a asi stokrát rychlejší, jestli kvůli tomu musíš ten PC startovat. Jestli máš ty peníze v hotovosti, můžeš si vedle papíru položit náhradní peněženku (nebo pytlíček apod.) a peníze tam rovnou vrazit.

hodnocení

0x

Keysino tak prozraďte co ste našla za program nebo aplikaci?.?.? Někoho to může inspirovat nebo i pomoct.

hodnocení

0x
Jak píše hm
Papír + tužka + hlava + pár sekund
Vloženo 2300, chybí 22700
Vloženo 1800, chybí 20900
Vloženo 600, chybí 20300
Atd. atd. Podle financí k dispozici.
Při nejhorším doplnit ještě to dětské počítadlo s deseti kuličkami na deseti drátcích, pokud by hlava ty vysoké počty už nestíhala.

jasanek*
hodnocení

0x

Také by mě zajímalo co jste našla. Jinak taky Excel.

nikdo*
hodnocení

0x

Tazatelka se ptala na aplikaci. Myslím, že ji tedy nezajímal SW do PC ale do telefonu.

hodnocení

0x
Svoje "účetnictví"si zapisuji do aplikace Wallet, možná tam něco takového bude :)
walletapp.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]