Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda někdo neví či existuje aplikace do který si zadíte cíl třeba 20000 a postupně si tam můžete "vkládat" peníze ... příklad: zadám si tam že chci naspořit 25 000 na nový nábbytek - když si něco vydělám, zapíšu si tm plus 2300 a ono se mi tam ukáže kolik zbývá do té částky naspořit ...
pokud by někdo o něčem takovém věděl. budu ráda když mi poradí. děkuju předem
Už sice něco máš, jak jsi napsala, takže už radit ani nemusím, ale stejně mi to nedá: vyprdni se na počítač, polož si na nějaké vhodné místo papír s tužkou a piš si to ručně. Je to asi desetkrát rychlejší, než klofat do PC, a asi stokrát rychlejší, jestli kvůli tomu musíš ten PC startovat. Jestli máš ty peníze v hotovosti, můžeš si vedle papíru položit náhradní peněženku (nebo pytlíček apod.) a peníze tam rovnou vrazit.
Keysino tak prozraďte co ste našla za program nebo aplikaci?.?.? Někoho to může inspirovat nebo i pomoct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.