Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nejhorší síť O2?

Od: rozcileny odpovědí: 7 změna:

Co si myslíte o O2 síti o tomto operátorovi? Já je nesnáším, naprostá neochota, nevstřícnost. Už mě fakt štvou ti zatracení dealeři, kteří chodí po ulicích a nabízí extra nevýhodné tarify. Nejhorší na tom je, že nám mnohdy nesdělí pravdu nebo jen pozitivní stránku věci...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že všichni tři naši hlavní operátoři, jsou stejní. Také jsem odešla. Nicméně za to, že lidé dealerům v ulicích skočí na špek, je jen jejich hloupost. Já se s nimi nebavím. Ono to, že neřeknou celou "pravdu" je jednak obchodní stretegií, jednak jejich vyčůraností, protože za každou uzavřenou smlouvu mají bonus k výplatě a jednak nedostatečným proškolením dealerů, za které se Vám pak zákaznické oddělení maximálně omluví.

Stejně tak, pokud mi cokoliv nabízí po telefonu, většinou rovnou pokládám nebo chci zaslat písemně, případně link, kde si přečtu podrobné podmínky. Pokud odmítnou s tím, že se jedná o mimořádnou nabídku po telefonu, nechávám si ji ujít. Zásadně nesděluji do telefonu žádné své údaje jako rodné číslo nebo číslo OP a pokud volá cizí číslo, do telefonu se ani nepředstavím. Občas se někdo zeptá s kým mluví, načež odpovídám, že to snad musí vědět on, když mi volá. Jednou mi takto paní zavěsila.. Všichni tito dealeři a nejen ti od našich operátorů, mají založený business na tom, že češi slyší na slůvko sleva, zadarmo atd.. a více je ani nezajímá. To je celé.

hodnocení

0x

Nejprve napiště kladný článek- pochvalte někoho jiného - jiného operátora, firmu, ... uveďte dobré zkušenosti a zvýrazněte klady. Pak můžeme reagovat na tento "dotaz".

doplněno 11.09.15 13:57:

Mám vodafone od dob oskara - cca 14 let? Pokud mi někdo zavolá, že nabídne levnější volání (a já mám čas), vyždímám ho v tom... mám tarif odepiš (50,- měsíčně paušál a 400 minut do sítě zdarma) - měsíčně provolám max 200,-, většinou do 100,-.

Doposud jsem s nimi neměl zásadní problém a nemám důvod měnit. Ale pokud bych byl nespokojen u tohoto, prostě se sbalím a jdu k jinému ... sazkamobil má teď tarif za 400,- měsíčně a volání do všech sítí ... těch operátorů je stále víc, stačí si vybrat. Převod čísla samozřejmostí a bez práce...

Nač se tedy rozčilovat?

rozcileny
hodnocení

S T-Mobilem mám neutrální zkušnosti, nemám je za co pochválit ani jim nic nevytýkám. Nejsou to žádné manipulativní mrchy, dokážou být příjemní, ale jejich výhody taky za moc nestojí, přijdou mi vždy smskou a není to žádné otravování na ulicíh nebo tím, že mi zavolají, vůbec nenaléhají, jen přes tu zprávu, ale většinou to nejsou nic moc nabídky. Vodafon má kamarád a je velice spokojen, nemůžu ale konkretizovat, protože jsme tu debatu nerozvíjeli.

rozcileny
hodnocení

Jenom mne rozčiluje ta manipulace těch dealerů, lží, podlézavosti a falešnosti.

omyle
hodnocení

0x

Já jsem byl s VODAFONEM VŽDYCKY SPOKOJENEJ, skuste ho i vy

bruter*
hodnocení

0x

Prodali mi mobilní internet,ktery si u nás ani neškrtnul,tak jsem ho okamžitě vrátil.Pak to opravdu začalo být z jejich strany

hu

+sté.Trvalo to dva měsíce,vyhrožování,faktury,pokuty atd.Už s touto pochybnou firmou nechci mít v životě nic společného.

111®
hodnocení

0x

jsem se právě vrátil z Maďarska, kterého operátora myslíte že jsem tam nechytil? správně =O2. a mobil.cz úplně v pohodě..tedy potažmo přeprodanej t-mobil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]