Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny chytré, moudré a šikovné. Můžete mi prosím poradit jak odstranit z telefonu (Nokia X2) soubory a další fotografie, které nechtějí poslechnout příkaz k vymazání? Hlásí, že zařízení přestalo odpovídat. Děkuji. E.
Dobrý den, jako první zkuste ten mobil zcela vypnout a po zapnutí se pokusit opět o ten výmaz. Pokud jde o mazání souborů z SD karty, tak ji můžete zkusit smazat i ve čtečce v PC (nebo ji z mobilu vyndat a znovu zasunout - po načtení zkusit mazat).
Zdravím!
Děkuji za odpověď. Jde o paměť telefonu nikoli SD karty. Navrhovaný postup jsem provedla, ale výsledek je stejný. Telefon sám tvrdí, že žádné obrázky nemá. Při připojení na počítač se ukazují ikony fotografií (pod kterými se žádné foto nevyskytují - po otevření je tam ikonka červeného křížku) a ikony souborů NRW od fotek, které už byly vymazány. Odstranit se nedají. Telefon také hlásí zaplněnou paměť už po jedné nové fotce. Děkuji za případný další návod a přeji hezký den. E.
Děkuji za různé podněty. Můj telefon je ještě neandroidní ) prostě stará Nokia X2. Určitě jde o zbytkové soubory. Přes telefon - žádné soubory. Přes počítač - právě ty zbytkové (NRW) a pár jakoby obrázků, které při zobrazení na počítači vypadají takhle. Jenže ten obrázek se tu přebarvil, hm, je to bílé pozadí, červený křížek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.