Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon nezvoní skřehotá

Od: junkers* odpovědí: 1 změna:

Mám tlf Lumia 735 a jako zvonění mám takový kousek hudby. Někdy (většinou) to přehraje normálně, ale už párkrát se mi stalo, že mi někdo volal a hrozně to začalo tak jako "skřehotat". Jinak přehrávání normál, jen při zvonění to takhle někdy blbne. Máte někdo zkušenost, nebo nějakou poznámku k problematice skřehotání?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, řekl bych, že ten telefon někdy nezvládne (nestíhá) přehrát hudební soubor.

Tedy, zkusil bych udělat soubor menší (a v čase kratší), aby to nebylo tak náročné na OS telefonu. Normální "pípání" systém nezatíží, ale soubor větší už možná ano. Jinak, i můj mobil (když po něm chci více najednou) se někdy pokouší o nemožné, tak se také divím .

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]