Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Školení vyhláška 50 - přihláška

Od: mikihans® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zítra jdu na školení z vyhlášky 50/1978 Sb (paragraf 5) a trošku mám bordel v tom co napsat do přihlášky, tedy nejsem si jistý s červeně podtrženými. Pracuji jako montér elektro, vzdělání mám střední s maturitou obor mechanik elektronik. Trošku mě zmátlo že jsou tam prakticky tři kolonky na vzdělání, tak nevím kterou použít a jestli se tam má psát ještě něco. Taky nevím co je myšleno druhem eletkrických zařízení, takže pokud by někdo věděl a pomohl, budu rád :) díky

Školení vyhláška 50 - přihláška

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Zeptal bych se kolegú na místě. Nevím u jaké firmy školení děláte, ale vždy, kdy jsem dělal školení tak poradily. Případně vyškrkaly, co se jim nehodilo :)

hodnocení

0x

1. ÚS0

2. mechanik elektronik

3. název střední školy

4.jestli slaboproud nebo silnoproud

doplněno 09.09.15 22:05:

doplnění ke 4. konkrétně na jakém zařízení pracujete

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, navrhuji takto: Odborné vzdělání = mechanik elektronik (s maturitou). Vyučen v oboru = nevyplňovat. Ukončené odborné vzdělání = mechanik elektronik (+ název stř. školy).

Druh elektrických zařízení = nejsem si jistý, ale patrně to budou taková, na kterých pracujete v zaměstnání a na které potřebujete to proškolení. Pokud jste vyučen i v nějakém oboru, tak to tam můžete napsat (do Vyučen v oboru). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]