Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na tento problém s telefonem

Od: sarka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám telofon z Číny značka Lenovo s8+ phone MTK6592 Octa core Android 4.4.2 ze stránky Aliexpress a praskl mi ten vnitřní displej. Byla jsem venku měla jsem ho v kabelce, protože jsem ho měla skoro vybitej tak jsem ho strčila do kabelky a když jsem ho doma vyndala tak jsem ho měla už prasklý. Mám ho už půl roku v opravně ale ten pán se na to vůbec nekoukl a bylo na něm vidět že je línej se na to vůbec kouknout a něco stím udělat. Šla jsem se zeptat do jiného servisu a tam mi pán řekl že není možné ho opravit když je z Číny. Mému taťkovi to prostě nejde do hlavy že by to nešlo opravit. Takže se vás chci zeptat a poprosit vás o radu jestli to má cenu zkoušet v jiných servisů. Telefon je velmi dobrý byla jsem sním hodně spokojená. Děkuji :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skúste kontaktovať Lenovo servis.: shop.lenovo.com/...

mkat*
hodnocení

0x

Otázka skôr znie či sa to oplatí.Ak nejaký opravár zoženie vadnú súčiastku+robota,tak to bude asi dosť vysoká cena.

cellphoneofday.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]