Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování přes bluetooth

Od: vercaa odpovědí: 6 změna:

Mužu se zeptat...Když mám zaplý blutooth v mobilu a někdo se ke mě připojí přes jeho blutooth a mě to tam napíše Pro spárování napiště pin.No dobře tak mi ho řekl a já jsem to tam zadal.a nevíte na co to je to spárování?:-D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Technologie Bluetooth již není žádným nováčkem ani drahým doplňkem. Jedná se o nejjednodušší cestu, jak funkčně a univerzálně spojit počítač s mobilním telefonem, ale třeba i klávesnicí, myší, PDA, jiným Macem či Headsetem. Ale než si spojení přes Bluetooth začnete užívat, musíte zařízení spolu spárovat.
Bluetooth je označení technologie, díky níž můžete propojit dvě zařízení bezdrátově. Jedná se tudíž o náhradu kabelu a veškerá komunikace probíhá vzduchem. Aby spolu dvě zařízení mohla tímto způsobem komunikovat, musí obě Bluetooth podporovat. Maximální dosah je uváděn 10m, ale to je opravdu teoretické maximum, prakticky se jedná o možnost spojení do cca 5m, dále pak závisí na překážkách, které mezi zařízeními jsou. Komunikace probíhá v pásmu 2,4 GHz, které je stejné jako u Wi-Fi. Velkou výhodou oproti předchůdci - spojení přes infra port - je, že není nutné, aby na sebe jednotlivá zařízení "viděla", resp. měla přímou viditelnost. Z počítače se tak můžete připojit na mobilní telefon, který máte v kapse nebo třeba v batohu.
Váš mobil začne hledat všechny mobilní telefony, které jsou v dosahu. Je potřeba mít v mobilu zapnuté Bluetooth, ale to nestačí - telefon navíc musí být "Viditelný"), aby jej jiná zařízení mohla nalézt. Většinou tuto volbu naleznete v nastavení Bluetooth přímo v telefonu. Po spárování doporučuji tento mód vypnout, jinak je váš mobilní telefon více náchylný na útoky přes Bluetooth - tzv. Bluejacking!
Užasně debilní odpověd kterou autor ani po zkopírování od stréca googlu sám nepřečet...
Párování jinač uloží dva telefony sobě do paměti, tudíž o sobě již ví a další párování není třeba provádět, u spárovaných přístrojů lze poté zapnout automatické párování a přístroje se pak již samy zapnou dají do kupy př.BT headset u kterého je to výhoda.Dalo by se říct že je to něco jako si lidi potřepou ruku v ruce osloví se jmény a vymění si své vizitky...
miira*

A pokud si spárované přístroje přestanou po čase z nějakoho důvodu "rozumět" (což se taky často stává), tak se musí uložené párování/autentifikace zrušit a nastavit znovu.

Nejsem autorem obsahu "Užasně debilní odpovědi kterou autor ani po zkopírování od stréca googlu sám nepřečet..." Je to prostě okopírované od p. Googla. Z mojich myšlenek tam není ani "ň".

Proto prosím p. hangara, aby vyjádření o debilní odpovědi adresoval p. Googlovi, respektive autorovi, který na stránku p. Googla to mnou okopírované debilní oznámení o BT atd. vložil.

Tolik k hodnocení mojí odpovědi p. hangarem, to vyjádření p. Googla o debilitě je pro něj pomůcka k jeho případným dalším hodnocením, aby věděl stupňovat svá rozhořčení...o debilitě p. Google kromě jiného píše:

lehká mentální retardace = lehce snížené kognitivní schopnosti a dovednosti, IQ 50-69, mentální věk v dospělosti 9-12 let, mírně snížená sociální způsobilost, dřívější název: debilita (lehká, střední a těžká) Je to prvni (nejlehci) stupen oligofrenie (mentalni retardace, slabomyslnosti). Druhy stupen je imbecil a nejtezsi - idiot. Kazdopadne to neni nadavka ale diagnoza...
Tento výraz používáme jen v krajních případech,pokud se na někoho velmi zlobíme nebo přímo zuříme.Toto slovo je totiž, pokud to někdo neví, sprosté. Slova ze sprostého slovníku používáme velmi zřídka...

P.S.Ještě existuje "Sociální debilita" ale to už si musí vygůglovat p. hangar sám.

Že bych někoho práskl do malého ega velkou ranou..?
Když už na něco odpovídám(zvlášť je li odpověď někde z Google) tak se snažím aby odpověď byla přesná a abych o ní aspoň něco věděl, kdyby tady jabraka a jemu podobní takhle všechno z googla kopírovali aniž by tušili zda je ta odpověď vůbec správná byl by to na tomto serveru děs a hrůza..
Pokud něco o něčem netuším ani ň tak se hned třeba nepletu na odpovědní strom, je úžasné že je tu odpověď která je přes půl strany ale je o něčem uplně jiném a vůbec k otázce nepatří, ani na ni neodpovídá, zbytečnost plést další lidi zde používajíc vyhledávač starých dotazů...
A pokud nejsi něčeho autor a odvoláváš se na to, jak to můžeš vůbec považovat za správnou odpověď..?
Jak tak čtu podruhé odpověď, hádat se zakomplexovanou osobou sedící na google a Wiki je zbytečnost...
Nakonec tou demencí nebyla ani tak myšlena demence googla jako spíš těch co z něj věci kopírují aniž o nichž aspoň něco tuší...

Doufám, že p. hangar je spokojený z toho, jak mi to nandal...

jabraka, milancukrár a další mezi sebou také občas poukazují na některé nesrovnalosti až protiklady odpovědí...ale neustále je vidět jejich kultura a slušnost, jakým způsobem to dělají, bez urážek a invektív.

Zatím co ve své první odpovědi p. hangár kritizoval obsah mojí odpovědi, která možná nebyla až tak výstižná a přesná, ve své druhé se věnoval hlavně invektívám. (Mám na mysli malé ego, zakomplexovanost, demenci). Myslím si, že ne zcela pochopil a ne zrovna nejvhodněji použil to, co jsem napsal. Může být odborníkem např. na problematiku PC, ale určitě bych mu navrhoval, aby se v budoucnosti trochu více věnoval i mezilidským vztahům, slušnosti a skromnosti, myslím tím i jeho vlastní.

Jedině jeho věk a zřejmý nedostatek zkušeností ve vztahu k ostatním ho snad může trochu ospravedlnit. Ale dokázat ohodnotit na základě pár řádků člověka, to si troufne jen málokdo. Takže klobouk dolů před jeho schopnostmi.

I v mém věku se člověk stále učí... poučil jsem se. Ale to už sem nepatří!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]