Nejste přihlášen/a.
Mužu se zeptat...Když mám zaplý blutooth v mobilu a někdo se ke mě připojí přes jeho blutooth a mě to tam napíše Pro spárování napiště pin.No dobře tak mi ho řekl a já jsem to tam zadal.a nevíte na co to je to spárování?
A pokud si spárované přístroje přestanou po čase z nějakoho důvodu "rozumět" (což se taky často stává), tak se musí uložené párování/autentifikace zrušit a nastavit znovu.
Nejsem autorem obsahu "Užasně debilní odpovědi kterou autor ani po zkopírování od stréca googlu sám nepřečet..." Je to prostě okopírované od p. Googla. Z mojich myšlenek tam není ani "ň".
Proto prosím p. hangara, aby vyjádření o debilní odpovědi adresoval p. Googlovi, respektive autorovi, který na stránku p. Googla to mnou okopírované debilní oznámení o BT atd. vložil.
Tolik k hodnocení mojí odpovědi p. hangarem, to vyjádření p. Googla o debilitě je pro něj pomůcka k jeho případným dalším hodnocením, aby věděl stupňovat svá rozhořčení...o debilitě p. Google kromě jiného píše:
lehká mentální retardace = lehce snížené kognitivní schopnosti a dovednosti, IQ 50-69, mentální věk v dospělosti 9-12 let, mírně snížená sociální způsobilost, dřívější název: debilita (lehká, střední a těžká) Je to prvni (nejlehci) stupen oligofrenie (mentalni retardace, slabomyslnosti). Druhy stupen je imbecil a nejtezsi - idiot. Kazdopadne to neni nadavka ale diagnoza...
Tento výraz používáme jen v krajních případech,pokud se na někoho velmi zlobíme nebo přímo zuříme.Toto slovo je totiž, pokud to někdo neví, sprosté. Slova ze sprostého slovníku používáme velmi zřídka...
P.S.Ještě existuje "Sociální debilita" ale to už si musí vygůglovat p. hangar sám.
Doufám, že p. hangar je spokojený z toho, jak mi to nandal...
jabraka, milancukrár a další mezi sebou také občas poukazují na některé nesrovnalosti až protiklady odpovědí...ale neustále je vidět jejich kultura a slušnost, jakým způsobem to dělají, bez urážek a invektív.
Zatím co ve své první odpovědi p. hangár kritizoval obsah mojí odpovědi, která možná nebyla až tak výstižná a přesná, ve své druhé se věnoval hlavně invektívám. (Mám na mysli malé ego, zakomplexovanost, demenci). Myslím si, že ne zcela pochopil a ne zrovna nejvhodněji použil to, co jsem napsal. Může být odborníkem např. na problematiku PC, ale určitě bych mu navrhoval, aby se v budoucnosti trochu více věnoval i mezilidským vztahům, slušnosti a skromnosti, myslím tím i jeho vlastní.
Jedině jeho věk a zřejmý nedostatek zkušeností ve vztahu k ostatním ho snad může trochu ospravedlnit. Ale dokázat ohodnotit na základě pár řádků člověka, to si troufne jen málokdo. Takže klobouk dolů před jeho schopnostmi.
I v mém věku se člověk stále učí... poučil jsem se. Ale to už sem nepatří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.