Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde tisknou nejlepší fotky?

Od: kmosek® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit kde tisknou nejlepší fotky.

Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, skvělá otázka. Když Vám napíši, že je to v Horní Dolní za kostelem, tak to bude stačit? Zkuste napsat alespoň kontinent či stát, kam to máte nejblíže. Zdravím!

jakze

Dobrý večer, tato otázka by se mi taky hodila, tedy spíše odpověď. Já bych čekala, tak jako tazatel, název firmy. Pak si vyhledýáme, zda je i v našem rajónu. ;)

buss

A co se tak poohlédnout po okolních obcích? U nás je jedna firma. Každá se může jmenovat přece jinak. Je n let po převratu...

hodnocení

0x

Já jsem třeba spokojený s 24print, ale jestli tisknou nejlepší fotky, to fakt nevím. Svoji nejlepší fotku jsem ještě nevyfotil, to mě teprve čeká :)

hodnocení

0x

Mimo to kde bydlíte (nebo kam jste ochoten dojet), jde také o to, jak velké fotografie to mají být a na co je chcete vytisknout. Je rozdíl mezi foto 10x15 a 100x160cm...a tím jestli tisk bude na "foto papír", nebo na folii, za akrylové sklo nebo něco podobného.

doplněno 09.09.15 08:45:

P.S.: samozřejmě jde také o to, jak kvalitní máte Vaše fotografie..Pokud budete chtít udělat foto 100x160cm z fotografie pořízené kompaktem za 2500Kč, pak výsledná fotografie nemůže být kvalitní, ani když se fotolab rozkrájí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]