Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Chci si koupit nový telefon, ale nevím, jak vybrat. Na čem trvám, že by měl být dotykový (Teď jsem se na čas musela vrátit ke tlačítkovýmu a mám z toho nervy). Dále by měl mít dvě jádra a víc, WiFi, slušný foťák, možnost přehrávání písniček a klidně i s qwerty klávesnicí. Nemáte s něčím takovým zkušenost? Nebo neznáte něco? (Hodně přemýšlím o Blackberry Q5, nebo něco na ten způsob). Moc by mi to pomohlo. Děkuju.
Ahoj,
zde můžeš vybírat, všechy tyhle telefony splňují tvoje parametry, jelikož tu chybí info o ceně težko radit víc
doplněno 09.09.15 16:29:V této cenovcebych doporučil asi jen Nokii LIumii 620 nebo HTC Desire X
Nokii spíše ne, po tom, co prý krachla a odkoupila ji Microsoft... Ale Microsoft by možná šlo. Nemá Microsoft nějaké podobné parametry s qwerty klávesnicí? (internet mi toho moc neřekl)
Bez urážky, ale podle toho jsi teď napsala absolutně nerozumíš tomu co se stalo s Nokii, vůbec neřeš jestli krachla nebo nekrachla a ono to tak ani nebylo. "Microsoft by možná šlo" poradil jsem ti ať vyzkoušíš Lumii 620 to je ten tvůj "Microsfot"Dotykový telefon s qwerty děla jen Blackberry
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.