Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon..?

Od: koskinz odpovědí: 7 změna:

Ahoj!

Chci si koupit nový telefon, ale nevím, jak vybrat. Na čem trvám, že by měl být dotykový (Teď jsem se na čas musela vrátit ke tlačítkovýmu a mám z toho nervy). Dále by měl mít dvě jádra a víc, WiFi, slušný foťák, možnost přehrávání písniček a klidně i s qwerty klávesnicí. Nemáte s něčím takovým zkušenost? Nebo neznáte něco? (Hodně přemýšlím o Blackberry Q5, nebo něco na ten způsob). Moc by mi to pomohlo. Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

zde můžeš vybírat, všechy tyhle telefony splňují tvoje parametry, jelikož tu chybí info o ceně težko radit víc

doplněno 09.09.15 16:29:

V této cenovcebych doporučil asi jen Nokii LIumii 620 nebo HTC Desire X

koskinz
hodnocení

Tak asi přibližně 4000 až 5000 bych do toho investovala.

dkdidiossosoa
hodnocení

0x
No záleží na tom kvuli čemu ho chceš jestli kvuli dobrým hrám tak Android jestli kvuli FB a internetu tak windows phone kteý držim momentálně v rukou doporučuji spíše Windows Phone Nokia Lumia 630,520,720... Windows phone se neseká Android se seká.
filip17*

630 a 520 jso dost slabý, to že se android seká ano na low endech se stále seká a sekat bude, ale už dlouho tohle neplatí, měl jsem v ruce několik telefonů v rozmezí 4500-5000 kde se ten android nesekal, tak to prosím nepapouškuj..

koskinz
hodnocení

Nokii spíše ne, po tom, co prý krachla a odkoupila ji Microsoft... Ale Microsoft by možná šlo. Nemá Microsoft nějaké podobné parametry s qwerty klávesnicí? (internet mi toho moc neřekl)

filip17*

Bez urážky, ale podle toho jsi teď napsala absolutně nerozumíš tomu co se stalo s Nokii, vůbec neřeš jestli krachla nebo nekrachla a ono to tak ani nebylo. "Microsoft by možná šlo" poradil jsem ti ať vyzkoušíš Lumii 620 to je ten tvůj "Microsfot"Dotykový telefon s qwerty děla jen Blackberry

koskinz
hodnocení

Proto jsem napsala prý, protože skutečně nevím, co se s ní stalo. Tak samozřejmě jsem vděčná za odpověď, :c) Takže i Vám děkuji ;c)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]