Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na mobil

Od: maci11 odpovědí: 7 změna:

Existuje prosím nějaká aplikace na Android jako má Apple pro mobil ,kde po zadání hesla se objeví na mapě pohyb dalšího mobilu,dětí,rodiny.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

jsou jich 10ky např. Sledování z GPS,Parent Control,Care4

maci11
hodnocení

Myslela jsem samozřejmě bezplatně,o placených vím.

filip17*

Příště byste se mohla minimálně na ty aplikace podívat... všechny které jsem vuedl jsou zdarma, pod každou vám to navíc nabídne další alternativy, které jsou také zdarma...

hodnocení

0x

Někde sem loni (nebo už předloni) četl že to v rámci rodinnýho tarifu dokonce nabízí některý z našich telef. operátorů. Myslím že to byl T-mobile.

anonym0
hodnocení

0x

Pokud mate ucet u google a google+, jako ze ucet u google z duvodu androidu mate, tak lze v google+ nastavit sdileni polohy napr jen pro "rodinu". Pokud si ostatni pridate do "rodiny", a oni vas, tak navzajem muzete pres google+ videt svoji polohu. Vyhoda je, ze to funguje (s omezenou presnosti) i pri vypnute GPS a nepotrebujete zadnou dalsi aplikaci, protoze google+ vas uz google stejne vnutil.

doplněno 04.09.15 11:48:

pripadne se muzete pres Android Device Manager https://www.google.com/android/devicemanager pripojit na ucet nekoho z vasi rodiny a tam najit aktualni polohu telefonu, ale to je nepohodlne.

maci11
hodnocení

Na google + jsem přihlášená ,přidala jsem si jména do rodiny ,ale nevidím nic.To druhé číslo si mě taky přidalo.

anonym0

Google+ -> nastaveni -> nastaveni uctu (jmeno@gmail.com) -> sdileni polohy -> zaskrtnout zapnuto a v nastaveni "presna poloha" vybrat "rodina".

Pokud chcete videt, kde se nekoho z "rodiny" nachazi, tak potom

Google+ -> klepnout voravo nahore na "sipka dolu" -> rozbalit "Kruhy" -> vybrat "rodina" -> klepnout voravo nahore na siluetu panacka s radky -> vybrat cloveka na ktereho se chcete podivat -> zobrazi se profil cloveka s jeho aktualni polohou. Pokid klepnete na jeho polohu ukaze se na mape.

Mozna to chvilku bude trvat nez se poprve synchronizuji vsechna nastaveni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]