Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Chtěla bych se zeptat na iphone 5s.
Koupila jsem si ho a byla jsem s nim spokojená, ale pak jsem zjistila , že když na něj ze zadu zaklepu tak mobil dělá divný zvuk jak kdyby tam bylo něco uvolněné .
Rodiče mi říkají , že to jsou jen tlačítka ale já tomu nevěřím mohl by mi někdo poradit .
děkuji moc
Ahoj,
to je koupě z druhé ruky nebo nový telefon? Píšeš, že jsi s ním byla spokojená a pak jsi zeklepala ze zadu a? Telefon přestal fungovat? Nebo se s ním něco stalo?
Ahoj, taky mám 5s a je to normální, prý je to pohyblivé zamykací tlačítko, Jinak více si můžeš počíst zde:
taky mě to vyděsilo, ale je to prý normální, u známého, který má iphone 6 je chrastění tak tisíckrát horší než u mě, takže já si z toho nic nedělám. Neřešila bych to. Reklamovat můžeš, ale i v té diskuzi najdeš, že další kus kolikrát chrastí ví než ten původní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.