Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 5s

Od: elen227 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den .

Chtěla bych se zeptat na iphone 5s.

Koupila jsem si ho a byla jsem s nim spokojená, ale pak jsem zjistila , že když na něj ze zadu zaklepu tak mobil dělá divný zvuk jak kdyby tam bylo něco uvolněné .

Rodiče mi říkají , že to jsou jen tlačítka ale já tomu nevěřím mohl by mi někdo poradit .

děkuji moc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

to je koupě z druhé ruky nebo nový telefon? Píšeš, že jsi s ním byla spokojená a pak jsi zeklepala ze zadu a? Telefon přestal fungovat? Nebo se s ním něco stalo?

lindaf*

Ahoj, taky mám 5s a je to normální, prý je to pohyblivé zamykací tlačítko, Jinak více si můžeš počíst zde:

forum.iphone.cz/...

taky mě to vyděsilo, ale je to prý normální, u známého, který má iphone 6 je chrastění tak tisíckrát horší než u mě, takže já si z toho nic nedělám. Neřešila bych to. Reklamovat můžeš, ale i v té diskuzi najdeš, že další kus kolikrát chrastí ví než ten původní. :)

elen227
hodnocení

To jsi mě uklidnila :) Furt jak blázen jsem to zkoušela a ťukala do toho :D moc si na to nemuzu zvyknout , ale jeste ze vím co to je :D Děkuji :D

hodnocení

0x

Tlačítka to být můžou. Pokud telefon funguje, tak bych to neřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]