Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android 5.0 (Lollipop) nebo 4.4.KitKat?

Od: wanesa* odpovědí: 5 změna:

Mám v plánu koupit nový mobil ale ty co se mi líbí mají Android 5.0 (Lollipop),a v těch málo recenzích co jsem se dočetla prý není nic moc.Nemáte s tím někdo zkušenosti , který z operačních systémů je lepší?Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzajs122
hodnocení

0x

4.4 KitKat je mrtvý, ať žije 5.0 Lollipop ...už se připravuje 6.0 Marshmallow

Ono to bude mobil od mobilu - značku od značky jiné. Někdo nadává že mu lízátko žere víc baterku než kitkat a jiný ho zas brání že je to krok kupředu. Musíš si najít nebo založit vlastní vlákno pro konkrétní mobil na živě.cz nebo třeba na mobilmánii a podle ohlasů se rozhodovat. Univerzální rada neexistuje.

hodnocení

0x

Tak niektoré aplikácie na android už idú len od päťky a vyššie,tak si vyber.*zed*.

jdfm
hodnocení

0x
Mela jsem kit kat a aktualizovala na lolipop a doted toho lituju.. Vubec mi nevyhovuje, ale kazdemu se libi neco jine.
wanesa*
hodnocení

To je přesně to,na co si lidi v těch málo recenzích stěžují,prý stojí 5.0.za...prý tam ani nelze ztišit zvonění atd...všude píšou,že to ještě nemá vychytané mouchy a asi to bude pravda.Jinak mám Samsung a zase chci Samsung.Ale do Lollipop na 90%nepůjdu po tom co jsem kde dohledala i v recenzích...Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]