Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
v září pojedeme na týden do Německu a řeším jakou sim kartu zakoupit pro použití v zahraničí (čistě internet).
Padla mi do oka nabídka virtuálního operátora aldi talk.
Neumím ovšem německy, tak netuším, jak složité je si aktivovat německou sim kartu. Navíc, pokud jsem to dobře pochopil, tak některé tarify z nabídky Aldi, lze použítvat pouze s usb modemem a nikoliv v mobilu. Já sice USB modem mám (jak wifi huawwi e5330, tak i USB stick Huawei E1750) - bojím se však, že to nejde provozovat v těchto modemech.
Proto bych chtěl požádat ty z vás (hlavně kamioňáky?), kteří máte s používáním internetu v mobilu (či v mobilním modemu) v Německu zkušenost, aby jste mi poradili, jak simku aktivovat + dobít (zda se dá přes internet) a jaká se nejvíc hodí na internet.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.