Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání mobilu

Od: proman odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám mobil Samsung Galaxy Trend již 2 roky a stává se mi, že při zruba 80% se mi vypne mobil.. Když mobil dám na nabíječku a poté zapnu, tak mám 1% baterie... Někdy ho i zapnu a mám pořád těch 80% baterie.. Dále se mi extrémě rychleji vybíjí baterie... Hlavně při aplikacích skype, internet apod. se rychleji vybíjí a vypíná.. Vyřeší tento problém výměna baterie? Díky za odpovědi a rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
Mel jsem to same, nova baterka to vyresila.

hodnocení

0x

ano, nová baterie to vyřeší určitě; ale zkuste ještě odzkoušet vyndat baterii při zapnutém mobilu, následně po půl minutě vrátit zpět a plně nabít (vyndáním za chodu se zresetují i obvody pro indikaci stavu baterie) a uvidíte, jestli bude nějaký rozdíl...mám to odzkoušeno u starších typů mobilů, někdy to částečně, někdy úplně pomohlo...a oddálilo nákup nové baterie...vypnutí při 80%, to vypadá na i na indikační obvody mobilu...

hodnocení

0x

Ako bolo napísané hore,výmena batérie pomôže,mal som ten istý problém.Ak sa to tak zoberie tak nabíjacie cykli batérii do mobilov je asi 1000 na životnosť baterky a dva roky sa tomu približuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]