Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám mobil Samsung Galaxy Trend již 2 roky a stává se mi, že při zruba 80% se mi vypne mobil.. Když mobil dám na nabíječku a poté zapnu, tak mám 1% baterie... Někdy ho i zapnu a mám pořád těch 80% baterie.. Dále se mi extrémě rychleji vybíjí baterie... Hlavně při aplikacích skype, internet apod. se rychleji vybíjí a vypíná.. Vyřeší tento problém výměna baterie? Díky za odpovědi a rady
ano, nová baterie to vyřeší určitě; ale zkuste ještě odzkoušet vyndat baterii při zapnutém mobilu, následně po půl minutě vrátit zpět a plně nabít (vyndáním za chodu se zresetují i obvody pro indikaci stavu baterie) a uvidíte, jestli bude nějaký rozdíl...mám to odzkoušeno u starších typů mobilů, někdy to částečně, někdy úplně pomohlo...a oddálilo nákup nové baterie...vypnutí při 80%, to vypadá na i na indikační obvody mobilu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.