Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit satelitní přijimač-přetížení

Od: engp odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

Mám v obyvácím pokoji satelit , a v ložnici také veden na jednu parabolu, na ní jsou 2 konvertory a napojeny jsou 2 tv a při zapnutí v obyváku ,tak mi v ložnici vypadne signal a nejde to už jsem koupil druhý přijímač, ale bohužel to samé.

ČÍM by to prosím mohlo být?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar
hodnocení

0x

To jako na každý satelit je samostatné LNB? Proč nedat jeno LNB Twin. Co je to za mašiny? Jedeš na dvě karty?

Prostě více informací.

hodnocení

0x

Příjmač jste vyměnil a pokud nepoužíváte nějaký zesilovač, tak pak už zbývá jen konvertor.

Předpokládám, že sledujete na obou TV stejné programy (jakože máte stejnou nabídku programů), takže kovertory mají dvojitý vývod. Opravdu máte dva konventory? Nemáte něco takového. Pak by v případě poškozeného konventoru byla možnost, že se TV ovlivňují.

doplněno 29.08.15 23:50:

Na dvě TV potřebujete konvertor se dvěma vývody, pro napojení dvou kabelů.

Jaký máte teď konvertor? Opravdu máte dva samostatné? Nebo dvojitý? To je potřeba na příjem ze dvou družic a freesat vysílá z jedné (thor 0,8°W). Nebo přijímáte i volně šířené programy z jiné družice?

engp
hodnocení

Děkuji za odpověd koupim lnb mám 2 karty freesat a chci se zeptat mohu koupit tenhle? okay.cz/...

dusger*

Ne, ten nekupuj, vyber něco, jako ti nabízí pepr. Nebo kup levnější jen na jednu družici, ale rozhodně musí mít dva výstupy, pro každý přijímač zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]