Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se sluchátkama

Od: siska5* odpovědí: 7 změna:

Ahoj mám problém se sluchátkama.Když je dám do mobilu hraje jen jedno ale když je zapojím do počítače tak hrajou obě ,neví někdo co by stím mohlo byt ..jestli mám koupit novy sluchátka nebo jestli je neco s mobilem fakt nevím děkuji za všechny rady siska 5

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Problém dělá konektor mobilu, nemá dotek na druhý kanál.

siska5*
hodnocení

dobry den a dá se stím neco dělat nebo co mám udělat aby hralo i v mobilu? děkuji ;)

doplněno 27.08.15 18:45:

nebo popřípade kolik bude stat oprava

albatros498022*

chce to opravnu, ale nemělo by to být tak drahé

siska5*
hodnocení

nevíte jaké cenové rozpetí jen?

marmar*
hodnocení

0x
Zkus vzít párátko a jemně zkus, jestli není uvnitř prach. Jestli nosíš telefon v kapse, časem se naspodu udělá kulička prachu. Mně napřed přestane hrát jedno a když sluchátka nepřipojím dýl, tak to potom jen chrastí a jack nejde na doraz. :D

randolf*
hodnocení

0x

Na mobilu zkusit jiná /půjčená/ sluchátka nebo Tvá sluchátka vyzkoušet na jiném mobilu.

siska5*
hodnocení

Dobrý den ,vyzkoušela jsem ještě jedny sluchatka stejna vada ..pravděbodobně problem v konektoru moblu jak jiz uz bylo zmínené

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]