Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Rozbil se mi řemínek na hodinkách. Drží to jen tak tak, a proto si to chci co nejdřív nechat opravit. V opravně mi řekli, že si mám objednat samotný řemínek a že to sami sestaví. Akorát nemůžu najít své hodinky na netu.
003-YP09125/01
Toto produktové číslo jsem nikde na google nenašel a kontroloval jsem ho 3x, takže nevím, co dál.
Předem díky
Zdravím,
doporučil bych najít si jinou prodejnu (opravnu), protože chtít po zákazníkovi, aby si sám sehnal řemínek a že to jen smontují...no nevím, to už si to taky pak můžete smontovat sám, protože na tom nic není.
Takže najít jinou prodejnu, kde vám dají vybrat ze řemínků na místě a jako pozornost zákazníkovi vám to hned na méstě a na počkání smontují.
Dobrý den.Ronyx má pravdu,změňte opravnu.Já jsem řemínek měnil před rokem.Také ho neměli,ale řekli ,ať se stavím za 2 dny.Tak jsem přišel za 2 dny a na míste mi ho vyměnili.Při první návštěvě ho neměli,prý s tím,že tahle rozteč není běžná a asi měli pravdu,protože jsem s tím byl před tím v jiné prodejně a řekli mi to samé.Nevím odkud jste,ale já jsem si to nechal udělat v Metropoli Zličín.To jen pro případ,že by jste byl z Prahy.Jsou tam velmi ochotní.
Přeně jak radí rádci přede mnou... Mě dokonce řemínek vyměnili na počkání. Jde tam vlastně jen o šířku toho, kde se řemínek přidělává k hodinkám jako takovým. Pokud tedy najdete opravnu nebo i hodinářství, kde řemínky prodávají třeba budete mít štěstí a řemínek s podřebnou velikostí budou mít hned na místě a vymění do několika desítek minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.