Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlení mobilu

Od: nezn odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer.
Mám asi měsïc starý mobil a čím dál víc se mi zpomaluje, už teď trvá stažení písničky o velikosti 3 MB minimálně třičtvrtě hodiny s tím, že celkovou paměť mám 24 giga a z toho minimálně půlku volnou. Načtení této stránky trvalo asi 5 minut, atd.. Nechápu proč se mi mobil a hlavně net neustále zpomaluje, i přesto, że mažu staré fotky, mažu mezipaměť, čistím mobil pomocí clean mastru, nehraju hry atd... jinak využívám mobilní data a internet bych měla mít rychlý dokud nevyužiju určitý objem dat, což jsem zatím nevyužila a ipřesto mám straşně zpo.aleny net. První měsíc byl mobil v pohode, teď už není ..Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být a co by se s tím dalo dělat?
Děkuji předem za odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkoušela jste stahovat přes wi-fi?

doplněno 26.08.15 13:56:

Ještě bych se zeptal,jakého máte operátora,resp.jaký objem dat je do FUP.

nezn
hodnocení

Ano zkoušela, u kamaradky v pohodě, ale na verejnych to je podobny jako když využívám mobilní data. Jinak doma wifi nemame.

mot
hodnocení

0x
Mate pomaly internet, ne mobil.. Co vam sviti na displeji? E, H(3G), LTE(4G)?
Nemate vycerpanou FUP?

nezn
hodnocení

Na disple, mi sviti H(3G)
mot
Tak to na 99% mate presvihly objem dat a uplatnuje se FUP. Overte si u operatora
vernon
Spíš 100%. Tazatelka ještě asi nikdy neměla mobil s internetem, jinak by to věděla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]