Dobrý večer. Mám asi měsïc starý mobil a čím dál víc se mi zpomaluje, už teď trvá stažení písničky o velikosti 3 MB minimálně třičtvrtě hodiny s tím, že celkovou paměť mám 24 giga a z toho minimálně půlku volnou. Načtení této stránky trvalo asi 5 minut, atd.. Nechápu proč se mi mobil a hlavně net neustále zpomaluje, i přesto, że mažu staré fotky, mažu mezipaměť, čistím mobil pomocí clean mastru, nehraju hry atd... jinak využívám mobilní data a internet bych měla mít rychlý dokud nevyužiju určitý objem dat, což jsem zatím nevyužila a ipřesto mám straşně zpo.aleny net. První měsíc byl mobil v pohode, teď už není ..Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být a co by se s tím dalo dělat? Děkuji předem za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.