Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI kabel bez zvuku?

Od: petery odpovědí: 7 změna:

Dobrý den měl bych na Vás otázku, koupil jsem si kabel HDMI a když ho připojím k televizi přes Notebooka a pustím třeba film, tak obraz jde, ale zvuk jde jenom z notebooku nevíte proč? nebo neco dělám špatně? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bimba*
hodnocení

0x

HDMI kabel přenese jen video ,tady se koukni pctuning.tyden.cz/...

petery
hodnocení

a jak udělám aby mi šel i zvuk?

bimba*

Musíš propojit zvukovku s TV zrovna jako sluchatka nebo repro. svethardware.cz/...

Pokud obsahuje grafika i zvukový čip, měl by jít přes HDMI i zvuk.

bimba*

To máš sice pravdu, ale není to tak jednoduché jak je popsáno v odkazu výše, petery neuvedl nic o tom notebuku.

hodnocení

0x
HDMi tvého ntb je zastaralé a neumí automaticky přenést zvuk, nebo je možnost koupě štarého kabelu ale to se mi nezdá..u mé nefukčnosti zvuku vše vyřešilo stažení new ovladačů pro zakl. desku trochu kompilu a bylo hotovo zvuk i video jde z jednoho kabelu ale jak bylo psáno výše možná to taky je absencí zvukového čipu..
petery

Mám notebook HP Pavilion dv6825 a ten kabel HDMI je nový pozlacený 1.3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]