Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil do 5000

Od: ertl odpovědí: 8 změna:
Dobry den, potrebuju novy telefon. Parametry: displej 4 palce a vic, podpora LTE( ci jak se ten superrychly internet jmenuje),wifi, cena do 5000. Fotak je mne celkem jedno, moc nefotim. Diky za tipy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Tak nějak nejvíc se mi líbí Microsoft lumia 640 LTE, 5 palců, svižná, je to ale Windows phone. Pokud nechcete android, tam je pár samsungů a sony E.

ho

Před 20 lety se platilo za to, že mobil je malý, dnes zas, že je velký... Tazatel by měl u takovýchto otázek vždy napsat, jaký operační systém u mobilu preferuje. Bez toho nemá smysl cokoliv doporučit. Nyní rozhodně nic nekupujte. Za měsíc ceny spadnou o hodně procent, protože přijde nové zboží představené za pár dní na IFA v Berlíně.

ertl
hodnocení

Potrebuju,aby to fungovalo. V nejakych operacnich systemech se nevyznam.
ho

No jo, ale od OS se odvíjí veškeré další věci. Pokud koupíte Android, pak musíte mít gmail, kde bude uložen váš seznam kontaktů, aplikace budete stahovat z Google Play atd... Když koupíte WindowsPhone, zas to bude Outlook.com a Store. Víte, operační systém je asi důležitější rozhodnutí, než jakou značku mobilu/model si koupíte. Samozřejmě budete nucen stahovat aplikace, aby mobil dělal i jiné věci než vytočil číslo a napsal SMS. Aplikace jsou i placené a samozřejmě nejsou kompatibilní s jiným OS. Takže pokud jste rok na jednom systému, pro mnoho lidí není snadné přejít na druhý, protože se nechtějí učit ovládat jiný OS a hlavně začínat znovu od začátku. Sám mám Win Phone, během 2-3 měsíců vyjde finální verze W10 pro mobily, která je odlišná od WP8.1 pro mobily. K vaší otázce - fungují oba systémy.

kostraxx*
hodnocení

0x

Mám : mobilni-telefony.heureka./...

A jsem spokojen.

sdwd

A 7000 z toho vychází nejlépe. Taky mám a nemůžu si stěžovat,

ertl
hodnocení

A co treba tent vodafone.cz/...

pepa*
hodnocení

0x

Ber Lenovo A7000, v té ceně nic lepšího není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]