Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace Iphone 5S

Od: bublina* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

zakoupila jsem dnes nový iphone 5s, vložila jsem sim kartu, nastavila jazyk, zvolila zemi, vybrala wifi připojení a píše mi to, že iphone nelze aktivovat,protože nelze kontaktovat aktivační server.

Je tu prosím někdo, kdo má s tímto zkušenost?

Děkuji moc!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

A tady už jsi se dívala? Případně kamarádovi postačilo změnit šifrování na svém routeru a šlo to.

doplněno 24.08.15 19:56:

tipy od support Apple taky nešly? ani jeden?

bublina*
hodnocení

Hledala jsem všude možně, sedím u PC už snad 2hod. a hledám možné řešení. Někdo píše, že stačilo čekat, ale jak dlouho? Potřebuji být funkční co nejdříve. Nevím, kde se nastavuje šifrování na routeru...

bublina*
hodnocení

Haleluja! Už aktualizuji iCloud... Tak snad je to na dobré cestě! Děkuji za reakci ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]