Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdou nějak zapojit 2 domácí telefony?

Od: v125 odpovědí: 5 změna:

dostal jsem dva funkční domácí telefony konkrétně URMET TD-1131 a chtěl bych se zeptat zda by šli zapojit a jak... ,jakkoliv bez speciálního napáječe 18L , třeba na nějaký klasický transformátor nebo jakkoliv jinak.případně jestli by šli nějak spojit s teslou TD-85 viz. foto děkuji za odpověď.

Jdou nějak zapojit 2 domácí telefony?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

jdou třeba na 4,5V baterii

v125
hodnocení

velice děkuji za odpověď , akorát na jaká čísla na svorkovnici mám tu baterii připojit?

111®

mohlo by ti pomoci tohle, telefon.unas.cz/...

novější nemám, ale phledej u Tesly Stropkov..

v125
hodnocení

Ano , to mi moc pomohlo,velmi děkuji.

V.

v125
hodnocení

na tesle to funguje děkuji . ale ty urmety jsou zase jiný tam nevím jakou svorku s kterou propojit neexistuje k tomu nějaké schéma či návod jako k té tesle? pokud ano, kde bych ho mohl najít? našel jsem pár návodů ,ale se čtyř drátovým zdrojem.na dvoudrátovém to akorát hučelo ve sluchátku.zde obrázek svorkovnice dt-1131/1urmet

Jdou nějak zapojit 2 domácí telefony? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]