Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simkarta pro celý svět-data/volání v zahranič

Od: jezi odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat někoho, kdo s tím má zkušenost jakou SIM kartu zvolit pro data, příp. volání v zahraničí. Mám na mysli nejen Evropu, ale celý svět.

Právě jsem si pořídila chytrý telefon a vůbec se v tom nevyznám, ale hodně cestujeme a chci to používat na GPS a facebook/email v zahraničí.

Zahraniční jsem našla např. www.gosim.com, českou cz.eurosim.travel/...

Nemá s tím někdo zkušenosti? Nejsou v tom nějaké skryté poplatky?

+ By mě zajímala varianta levného (nejlevnějšího) internetu z mobilu v rámci ČR (přemýšlím o variantě ponechat si svůj starý telefon a smart phone používat s novou SIM pouze na internet).

Děkuji za každou odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ak ste na niejakej stránke kde niekto ponúka niejakú službu,tak si treba prečítať všetko a potom zistíte,že to až tak výhodne nie je.Lacné volania sú tam len medzi rovnakými SIM kartami.Najlacnejšie volanie je z Cypru a z Čiech je to 0,45 $ a internet ani nevravím.Taká fotka so smartfonu ma aj 5 MB a v Turecku jeden MB je len za 20 $.Fakt výhodne? Myslím si,že domáci operátor,poprípadne slovenský vás vyjde lacnejšie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]