Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat někoho, kdo s tím má zkušenost jakou SIM kartu zvolit pro data, příp. volání v zahraničí. Mám na mysli nejen Evropu, ale celý svět.
Právě jsem si pořídila chytrý telefon a vůbec se v tom nevyznám, ale hodně cestujeme a chci to používat na GPS a facebook/email v zahraničí.
Zahraniční jsem našla např. www.gosim.com, českou cz.eurosim.travel/...
Nemá s tím někdo zkušenosti? Nejsou v tom nějaké skryté poplatky?
+ By mě zajímala varianta levného (nejlevnějšího) internetu z mobilu v rámci ČR (přemýšlím o variantě ponechat si svůj starý telefon a smart phone používat s novou SIM pouze na internet).
Děkuji za každou odpověď.
Ak ste na niejakej stránke kde niekto ponúka niejakú službu,tak si treba prečítať všetko a potom zistíte,že to až tak výhodne nie je.Lacné volania sú tam len medzi rovnakými SIM kartami.Najlacnejšie volanie je z Cypru a z Čiech je to 0,45 $ a internet ani nevravím.Taká fotka so smartfonu ma aj 5 MB a v Turecku jeden MB je len za 20 $.Fakt výhodne? Myslím si,že domáci operátor,poprípadne slovenský vás vyjde lacnejšie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.