Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aplikaci by jste doporučili?

Od: pas® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chytré telefony s Androidem mají velikou výhodu v tom, že je možné je doplnit různými aplikacemi. Doporučíte nějaké zajímavé které používáte? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Každej používá aplikace který potřebuje. Třeba pro mě je naprosto neúčelný FB.
Ale neobejdu se bez a drake, případně c geo.
Takže za mě tohle. Ovšem je dost pravděpodobné, že to pro tebe nebude mít význam.
Takže to musíš udělat podle sebe a ne podle jiných.

nickys
hodnocení

0x

Sice nevím proč byla moje reakce na Váš dotaz smazána, ale byla míněna dobře, proto ji zopakuji.

Měl byste si pořídit aplikaci pro zdokonalení gramatiky a dále aplikace, které využijete.

iz*

Pravděpodobně kvůli

porušení ! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu..

Pokud vím, neexistuje žádná "aplikace na zkonalení pravopisu".

Existují výukové programy, případně programy/aplikace na opravu pravopisu.

nickys

Pro Ivzez: Děláte si legraci, s tím Z1, že. Moje odpověď nebyla nesmyslná. Výukový program Vám jistě pomůže zdokonalit pravopis. Chcete to snad vyvracet?

Pro Pas: Nekopejte kolem sebe, opravdu to bylo míněno v dobrém. A nazýváte-li mě Chytrolínem, jak bych měl potom oslovit já Vás?

nickys

Vážený uživateli pas

Můžete používat například aplikaci s názvem "Nauč se pravopis" od Quantum Labs.

Ke stažení pro android na Google Play.

pas®
hodnocení

Jak je vidět , tak i jiní mají podobný názor pseudoradílku:-P

pas®
hodnocení

Založte si rubriku Chytrolín radí aniž je to k tématu:-P

hodnocení

0x

Tak napr. OfficeSuite,otvára kodované prílohy k emailu.Mne z banky chodí email do telefonu ak mám pohyb na účte a táto aplikácia to vie otvoriť po zadní mojho hesla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]