Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chytré telefony s Androidem mají velikou výhodu v tom, že je možné je doplnit různými aplikacemi. Doporučíte nějaké zajímavé které používáte? Díky
Sice nevím proč byla moje reakce na Váš dotaz smazána, ale byla míněna dobře, proto ji zopakuji.
Měl byste si pořídit aplikaci pro zdokonalení gramatiky a dále aplikace, které využijete.
Pravděpodobně kvůli
porušení ! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu..
Pokud vím, neexistuje žádná "aplikace na zkonalení pravopisu".
Existují výukové programy, případně programy/aplikace na opravu pravopisu.
Pro Ivzez: Děláte si legraci, s tím Z1, že. Moje odpověď nebyla nesmyslná. Výukový program Vám jistě pomůže zdokonalit pravopis. Chcete to snad vyvracet?
Pro Pas: Nekopejte kolem sebe, opravdu to bylo míněno v dobrém. A nazýváte-li mě Chytrolínem, jak bych měl potom oslovit já Vás?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.