Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční vestavná trouba Baumatic

Od: chosen1974* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,mám prosbu,po výpadku proudu nám přestala jít vestavná trouba Baunatic PO626SS,hodiny a displej funguje,ale nehreje.Nevíte jak opravit,zda není třeba jen pojistka spálená.Děkuji za info pokud má někdo zkušenosti.Radek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

Neznám přesně vaši troubu, ale pokud má digitální display, takl je možné, že jste při "štelování" rozhodil nastavení jednotlivých funkcí a proto to prozatím nejde.., když tak upřesněte popis - nejlépe foto panelu

doplněno 22.08.15 19:30:

Tak jsem tu vaši troubu nenašel - ale jen do té doby, než jsem si v kopírovaném názvu textu, opravil namísto Baunatic - Baumatic. Takže, pokud vám jdou hodiny normálně, digitální kurzor nebliká, knoflíky máte nastaveny na ruční provoz., jak to má být a přece tol nefunguje, tak chyba bude asi jinde. Druhou radu bych dal asi takovou, aby jste vypnuli display tím, že asi na 5 sec. držte stisknutá 2 nebo 3 tlačítka. Pak pro zpětné zapnutí displae zmáčkněte libovolné tlačítko. Tuto radu udává můj návod pečíci trouby Zanussi, která je velmi podobná - viz foto, tím asi nic nezkazíte.

Nefunkční vestavná trouba Baumatic

rv*
hodnocení

0x

Obvykle to bývá spálené topné těleso, i když aby se spálilo jak dolní, tak horní, to bych nečekal. A už vůbec ne po výpadku proudu - teda jestli ten výpadek nebyl způsoben právě tím, že se těleso přepálilo. Některé trouby nehřejí, pokud nenastavíte čas na hodinách.

fbiswaz
hodnocení

0x

Mate nastaveny hodiny.Musite nastavit hodiny jinak to nepojede

ferda*

Máte pravdu, pomohlo to - je nutno nastavit hodiny tak aby neblikaly, pak trouba opět funguje. Proměřil jsem snad všechny součástky a vyměnil i hodinový panel, ale nic. Tohle pomohlo.

petrulka
hodnocení

0x

Máme tu samou troubu a ten samý problém...vždy po výpadku prouda za 2 dny fungovala, teď už týden nejde a nevíme, co s tím

wenix
Dobrý den, máme ten samý problém. Kamarád také říkal, že by to mohlo být v topnem tělísku. Vyřešili jste tento problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]