Nejste přihlášen/a.
Neznám přesně vaši troubu, ale pokud má digitální display, takl je možné, že jste při "štelování" rozhodil nastavení jednotlivých funkcí a proto to prozatím nejde.., když tak upřesněte popis - nejlépe foto panelu
doplněno 22.08.15 19:30:Tak jsem tu vaši troubu nenašel - ale jen do té doby, než jsem si v kopírovaném názvu textu, opravil namísto Baunatic - Baumatic. Takže, pokud vám jdou hodiny normálně, digitální kurzor nebliká, knoflíky máte nastaveny na ruční provoz., jak to má být a přece tol nefunguje, tak chyba bude asi jinde. Druhou radu bych dal asi takovou, aby jste vypnuli display tím, že asi na 5 sec. držte stisknutá 2 nebo 3 tlačítka. Pak pro zpětné zapnutí displae zmáčkněte libovolné tlačítko. Tuto radu udává můj návod pečíci trouby Zanussi, která je velmi podobná - viz foto, tím asi nic nezkazíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.