Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC reproduktory a MP3 přehrávač

Od: wanna odpovědí: 4 změna:
Může dojít k nějakému poškození MP3 přehrávače při připojení k reproduktorům, které mám normálně u počítače? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemůže, tedy nemělo by. Normálně se dá takto poslouchat přes reproduktory :)

bruno*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jakou má výstupní impedanci mp3 přehrávač a jakou mají reproduktory. Neměly by se připojovat repráky s impedancí nižší, než má přehrávač. Opačně to nevadí.

bruno:

to platí při připojení reproduktorů k zesilovači, předpokládám, že repro od počítače jsou aktivní a tedy svůj zesilovač mají. Nějaké úvahy o impedanci při připojování k MP3 a zdali to vadí nebo nevadí jsou poněkud liché.

bruno*

Pokud jde o aktivní repro, máte jistě pravdu. Ale já jsem třeba používal u pc pasivní repro, zesilovač byl zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]