Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem televizi Sony KDL32R500C a je zde v rámci internetového využití k dispozici pouze YOU-TUBE a Opera. Je možné se zde připojit na internetové stránky jako Seznam apod? Mám internetové připojení kabelem do televize.
Díky.
Opera od Sony je internetový obchod pro aplikace. Otázka mě zajímá, proto ji sleduju Osobně si myslím, že to nejde, alespoň jsem žádnou takovou aplikaci nenašel, ale zase tolik jsem ještě nehledal... nebyl čas.
vaše TV to má umět: "Popis a parametry SONY KDL32R500C - Surfování internetem po vašich oblíbených stránkách je samozřejmostí, nechte se pohltit nepřebernými možnostmi, jaké skýtají veškeré dostupné aplikace. "zkuste tedy:
já už si taky s tou Operou nejsem jistý, podle internetu se to tváří také jako browser, ale myslím, že to jen špatně přeložili. TV Sony mám, ale k internetu jsem se ještě nedostal... zatím jsem si hrál se zrcadlením telefonu a YT. Možnost vytvářet v telefonu playlist toho co má tv přehrávat je dost dobrá.
Taky jsem koupil Smart TV. K ničemu.
Kup Android Smart box k tomu USB kameru s mikrofonem a bezdrátovou myš, nebo lépe bezdrátovou klávesnici s toupchadem.
Přijdeš maximálně o Hbbtv což se nechá lehce nahradit. Ovšem získáš 100x větší možnosti, včetně KODI. A cenové vše levnější, než koupená Skype kamera k TV. A to nepočítám ten Magic ovladač k TV
doplněno 19.08.15 09:12:A Aplikace jen to co nabídnou. V případě toho Boxu vše co je na Google Play
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.