Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus Zenfone 5 8GB

Od: erda odpovědí: 4 změna:

Poraďte prosím,

Chtěla bych se zeptat : Chci si koupit telefon Asus Zenfone 5 8GB a nevím jaké má rozlišení přední fotoaparát a také by mě zajímal váš názor na tento telefon :) Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přední fotoaparát má VGA (0,3 MPix = 640x480), což je vhodné na videohovory, ale na "selfíčka" to zrovna to pravé nebude :)

Jinak výkonově je to dnes takový průměr, ale špatný určitě není.

Osobně bych ho nebral kvůli absenci LTE a staršímu Androidu (4.3), ikdyž možná na něj vyšla nějaká aktualizace.

filip17*

díváte se na špatný model, přední foťák je 2 Mpx

doplněno 18.08.15 18:21:

jojo na heureku radši nekoukat co se týče parametrů, ale recenze uživatelů, ty jsou někdy i přínosné.

Tak to se omlouvám, díval jsem se na Heureku a tam opravdu píšou jen 0,3 MPix, ale u nich není hloupost v popisku nic mimořádného... moje chyba :)

filip17*
hodnocení

0x

rozlišení je 2 mpx a co se týče toho telefonu, baterka je vestavěná někomu vadí někomu ne, výdrž nic extra, na můj vkus až moc velké rámečky kolem telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]