Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple vs Samsung

Od: stevetimothy odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

jsem hodně na vážkách ohledně koupi nového telefonu. Rozhoduji se mezi Samsungem Galaxy S6 a Apple iPhone 6/6s. V tuto chvíli mě víc láká iPhone i když teď mám Galaxy S4 a poslední iPhone co jsem měl bylo 3G. Jako vyjde to na stejno, aplikace na tom rozjedu stejný a telefonovat taky oba umí. Apple má stabilní iOS a drží si cenu - v tom jsou pro mne hlavní výhody Applu.

Jde totiž i o to že přemýšlím nad koupí iMacu a MacBooku. Zatím nemám ani jednou, ale kdybych mě tak pak je rozhodnutí jasný.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filipino28391
hodnocení

1x

kdybych si měl vybrat tak du do Samsungu ale to je protože já nemám rád Apple ( kvúli jejich "filozofii" .. to by bylo na dýl ale v základu: pokud si nekoupíš něco od nich tak si pro ňe podřadnej .. přečťete si jejich smouvy ... ) ale u Samsungu sou problémi s tím že si dost pozměňujou OS skoro všeho so uďelaj ( jak je to i S6 nemám tušení .. :D )

pokud ti nevadí co ďelá Apple s lidma tak si kup iPhone,

jinak, já bych šel do Nokie

vernon
hodnocení

1x
Mám Samsung Galaxy Ace4 a neměnil bych. Lepší poměr cena/výkon než u předražené eskové řady. iPhone samozřejmě nebrat, nemá android, jen jakýsi omezený špatně funkční operační systém, nebo co to je.
jokeer*
Odvážné tvrzení. Nemohu odsuzovat něco, co jsem nevyzkoušel a tím nemyslím osahat telefon v prodejně. Tohle by mohl tvrdit vlastník IPhone nebo Windows Phone o Androidu a naopak, celkem špatný pohled na věc.

hodnocení

0x

No já třeba mám iPhone 6 64gb už mě 2-3krát vztal z mrtvých, prostě se vypl nereagoval a to nebyl vybitý druhý den jsem to dal na nabíječku a fungoval normálně. Občas se taky seká v jedné hře, ale může to být i internetovým připojením. Iphone se víc drží cenu telefonu. Ale zase u iPhone je třeba si koupit ochranné pouzdro kvůli ohnutí. Asi bych šel do iPhone, ale počkal bych na iPhone 6S, který bude za chvíli.

jokeer*
hodnocení

0x
Ahoj Galaxy S4 je dobrý telefon, kdybych si měl pořídit nový a měl jsem Galaxy S4, tak bych si počkal na IPhone 6S a využíval bych oba, střídal bych je. IPhone bych si bral do společnosti abych zapůsobil a Galaxy S4 na takovéty všední cesty, práce a pod. Časem můžeš zjistit, že ti chybí nějaké ty funkce z Androidu a naopak. Pokud bych si měl vybrat teď a využívat jenom jeden, tak bych chtěl osobně vyzkoušet Apple po tolika zařízeních s Androidem, co jsem měl by to byla vítaná změna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]