Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazaní fotek z interní paměti

Od: berivo® odpovědí: 1 změna:

Chtěl bych se zeptat,zda je realné obnovit fotky smazané z intrní paměti telefonu lg,všude čtu že to jde,ale složitě.existuje nějaký software,který to dokáže? nebo fotky jsou už ztracene.Díky za radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud se ti podaří donutit počítač aby mobil bral jako disk, tak ti je obnoví i běžný záchranář jako je třeba recuva. Problém je sehnat správné ovladače do windows aby viděly do mobilu a pak možná budeš muset mít i práva ROOT na mobilu aby ti vůbec dovolil dělat změny. Snad mě doplní někdo další. Já zatím data zachraňovat nemusel takže to je jen teorie z útržků toho, co jsem kde zahlídnul při brouzdání.
doplněno 16.08.15 22:09: Tak je to jak jsem se bál. Na čtení a jakékoli úpravy musíš mít root.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]