Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, potřebovala bych poradit. Mám telefon Nokia 6131 a dnes během odpoledne se mi na displeji objevila ikonka E v rámečku a hned vedle ní ikonka "kancelářské sponky", která se otáčí a mění se v ikonku "obálky" jako když dorazí sms zpráva. Kromě toho se mi tam ještě objevuje třetí ikonka "visacího zámku", který je odemčený. Navíc musím mít telefon neustále v nabíječce, jelikož se nezvvykle rychle vybíjí. Můžete mi někdo, prosím, říci, oč se jedná a hlavně mi poradit, jak se nežádoucích ikonek i neustálého nabíjení zbavit. Děkuji moc.
doplněno 16.08.15 19:53:Díky za objasnění. Měla jsem zablokováné připojení k internetu, ale už jsem to napravila a vše je o.k. Ještě jednou díky, moc jste mi pomohl(a).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.