Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení u Smart TV

Od: slechy* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, zakoupil jsem novou TV, která má i funkci SMART, jenže když se chci připojit s danou TV, tak mi to napíše: "Televizor byl úspěšně připojen k domácí síti", ale v dalším kroku mi televize píše: "Probíhá připojování", které se po několika sekundách změní na: "Probíhá přihlašování"a po cca 1-2 minut: "Připojení k bezdrátové síti selhalo."

Nevíte v čem by mohl být problém? :)

Zakoupená TV: czc.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Postupujes podle navodu ( anglicky)? Napis, co mackas, co vidis a jake udaje zadavas. Postup popsany v manualu je standardni. Na nem se neda nic zkazit.

slechy*
hodnocení

Než abych to popisoval, tak jsem to nahrál...

Jinak podle vámi udávaného postupu jsem postupoval, ale opět mi to napíše, že je to připojené, dokončím instalaci, najede to zpět na televizi a když zmačknu SMART na ovladači, tak se načte Smart menu a připojení opět není připojené...

hodnocení

0x

Možná změnit nastavení v routeru.

Pro SMART TV je podle mně lepčejší připojení kabelem.

hodnocení

0x

A je povolené v domácej sieti pripojenie Smart televízie?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]