Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné přenastavování jasu ve Windows 7

Od: jakubis* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

ve Windows 7 mám nastaveno, že při napájení z baterie je jas na 75% a při napájení ze zdroje-nabíječky je jas na 85%. Když to ale takto nastavím, tak to chvíli vydrží a potom se nastavení jasu při nabíječce srovná s jasem při napájení z baterie, tzn. baterie - 75%, nabíječka - 75%. Zkoušel jsem obnovit výchozí hodnoty plánu, ale za chvíli se to chovalo úplně stějně jako předtím a dokonce jsem zkoušel nainstalovat i nějaký program na nastavování jasu, chvíli to drželo, ale potom to začalo dělat zase. Mohli byste mi prosím pomoct?

Děkuji vám za každé rady!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

1x

To by mohl dělat nějaký automatický setřič energie. Myslím, že jsem ve W7 něco takového vypínal. Ale kde to je nevím, To menu je ve W7 tak nepřehledné(pro mně), že se v něm nevyznám a nikdy nenajdu, kde jsem jaké nastavení viděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]