Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem u O2 už takových 14 let a s jejich přístupem ke všemu a jejich neochotnosti jsem se rozhodla operátora změnit. Uvažuji o Vodafone, protože T-Mobile chce po vyčerpání dat další peníze a to já platit nebudu. Jenže problém je v tom, že u O2 mám docela dobrou výhodu FREE CZ tarif za 449KČ měsíčně. A chtěla bych se zeptat mám zůstat u O2 nebo jakého z těchto operátorů zvolit? A hlavně myslíte si, že Vodafone mi jsou schopni dát FREE tarif do všech sítí za stejnou cenu?
Já bych nevolil ani jednoho z nich. Byl jsem u T-mobile a nebyl jsem spokojen, okradli mě o dost peněz. Tak jsem přešel k jednomu z těch virtuálních, volám za zlomek původních peněz a jsem spokojený. Zkuste pohledat tam, je jich hafo, určitě si vyberete.
Pokrytí LTE je u Vodafone výborné. A to říkám jako mnohaletý zákazník T-Mobile. Pokrývá LTE to, co ostatní operátoři, a mimo to ještě spoustu kotěhůlek, kde se pohybuji a trpím na EDGE.
První je otázka pokrytí,nebot v zaprdlém kráteru se vyplatí mobil s dual sim.Dále nepodléhat PAUŠALUM.raději nějakou předplacenku i ročním dobíjením minimálně 50Kč a to je Kaktus..K tomu si udělat učet u Odorik kombinace Kaktus voip Odorik,nebo Callback Odorik kdekoliv na pařezu,kde je jenom EDGE příjem. No a do druhého slotu sim šoupnout od Vodafone virtuála Studentfone,kde z nouze data stojí na DEN 5KČ,což je 24HODIN,nikoliv zlodějských 12hod do pulnoci,což praktikuje každý,kdo panáčkuje u 02. A kdo chce otročit PAUŠÁLUM,at překluše k M-Bank Polákum,kde nabízí pro klienty zajímavý paušál vázaný smlouvou k Vodafonu...Jinak místo sms používat Whatsapp,kde se dá zpráva nakecat a poslat přes data...
Tak tenhle člověk o tom něco ví. Odorik mi jede kolik let včetně callback a Kaktus SIM leží v šupleti. Spíš tedy do tabletu neboť umožní volat i poslat data za 10 haléřů 100k. U TMobil musí být dvě SIM.
A to ještě něco dobré pro duchodce,kteří chtějí příjímat jen hovory a ZADARMO...Předplacenka Gorila od o2 s nulovým kreditem...Zatím funguje...Možná totéž s nulovým kreditem od jiných fungujících virtuálu...
Podle mych informace ma Vodafone nejlepsi pokryti. Ja potrebuji volny free tarif do vsech siti za dobrou cenu a ne virtuala.
To nevíte, že jediné dobré ceny mají virtuálové, a že využívají technologie t-mobile, O2, vodafone, atd.? A že tedy mají stejné pokrytí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.