Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého operátora zvolit?

Od: rubiken odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, jsem u O2 už takových 14 let a s jejich přístupem ke všemu a jejich neochotnosti jsem se rozhodla operátora změnit. Uvažuji o Vodafone, protože T-Mobile chce po vyčerpání dat další peníze a to já platit nebudu. Jenže problém je v tom, že u O2 mám docela dobrou výhodu FREE CZ tarif za 449KČ měsíčně. A chtěla bych se zeptat mám zůstat u O2 nebo jakého z těchto operátorů zvolit? A hlavně myslíte si, že Vodafone mi jsou schopni dát FREE tarif do všech sítí za stejnou cenu?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

3x

Já bych nevolil ani jednoho z nich. Byl jsem u T-mobile a nebyl jsem spokojen, okradli mě o dost peněz. Tak jsem přešel k jednomu z těch virtuálních, volám za zlomek původních peněz a jsem spokojený. Zkuste pohledat tam, je jich hafo, určitě si vyberete.;)

No nevím, jestli je to správná cesta. Mám dojem, že je požadován flat tarif. Který virtuál jej nabízí?

romanbures
hodnocení

0x
Vodafon 100%neee.Radim zajit na prodejny vsech operatoru.Nabidky si nechat vysvetlit a doma se vklidu rozhodnout bez emoci.

mot
hodnocení

0x
Pokud potrebujete rychly internet, urcite vodafone, jejich pokryti LTE je bezkonkurencni.
jester*

a mobilní signál skoro nikde nemají je to katastrofa natož internet

mot
Ale prosimvas,jezdil po cele cr, LTE mi funguje uz snad vsude:) znami co maji konkurenci casto skemraji, at jim udelam na mobilu wifinu, ze maji jenom edge co jim vubec nejede...

Pokrytí LTE je u Vodafone výborné. A to říkám jako mnohaletý zákazník T-Mobile. Pokrývá LTE to, co ostatní operátoři, a mimo to ještě spoustu kotěhůlek, kde se pohybuji a trpím na EDGE.

uska*

U nás Vodafone nemá signál a nedovolám se ani na Vodafonské číslo a přitom T-mobile funguje perfektně.

kabod*
hodnocení

0x

První je otázka pokrytí,nebot v zaprdlém kráteru se vyplatí mobil s dual sim.Dále nepodléhat PAUŠALUM.raději nějakou předplacenku i ročním dobíjením minimálně 50Kč a to je Kaktus..K tomu si udělat učet u Odorik kombinace Kaktus voip Odorik,nebo Callback Odorik kdekoliv na pařezu,kde je jenom EDGE příjem. No a do druhého slotu sim šoupnout od Vodafone virtuála Studentfone,kde z nouze data stojí na DEN 5KČ,což je 24HODIN,nikoliv zlodějských 12hod do pulnoci,což praktikuje každý,kdo panáčkuje u 02. A kdo chce otročit PAUŠÁLUM,at překluše k M-Bank Polákum,kde nabízí pro klienty zajímavý paušál vázaný smlouvou k Vodafonu...Jinak místo sms používat Whatsapp,kde se dá zpráva nakecat a poslat přes data...

jetotak

Tak tenhle člověk o tom něco ví. Odorik mi jede kolik let včetně callback a Kaktus SIM leží v šupleti. Spíš tedy do tabletu neboť umožní volat i poslat data za 10 haléřů 100k. U TMobil musí být dvě SIM.

mot
Stoji vam tyhle kejkle za to? Premyslet pres co volat, na jaky cislo mi maji lidi volat,pres jakou simku datovat..to by se mi asi nechtelo:)
jetotak

Poradím. Nejlevnější volání a bez přemýšlení, je volat z okna.

kabod*

A to ještě něco dobré pro duchodce,kteří chtějí příjímat jen hovory a ZADARMO...Předplacenka Gorila od o2 s nulovým kreditem...Zatím funguje...Možná totéž s nulovým kreditem od jiných fungujících virtuálu...

jir1*
hodnocení

0x

K Vodafonu nechodte. Mé zkušenosti jsou takové, že jejich pokrytí a síla signálu je mizerná, nikam se nedovoláte.

Já mám O2 a dovolám se v pohodě, pokud tedy nevolám někoho kdo má Vodafon. :)

rubiken
hodnocení

Podle mych informace ma Vodafone nejlepsi pokryti. Ja potrebuji volny free tarif do vsech siti za dobrou cenu a ne virtuala.

bruno*

To nevíte, že jediné dobré ceny mají virtuálové, a že využívají technologie t-mobile, O2, vodafone, atd.? A že tedy mají stejné pokrytí?

Budu se opakovat, nicméně - který virtuál nabízí flat tarif?

bruno*

Nikdo to za vás hledat nebude, jsou desítky virtuálů. A pak jsou i výhodnější nabídky, než flat tarif. Stačí trochu zapátrat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]