Nejste přihlášen/a.
Prosím, můžete mi doporučit dle vašich zkušeností zn. TV? Odešla mi stará TV a dnešní náhodná návštěva obchodu mne dostala. V prodejně byly 2 televize, které by rozměrově vyhovovaly, ale ten zvuk byl katastrofální. Dále nerozumím údaji - úhel pohledu 178/178. Tak vlastně nevím co mám hledat. Děkuji za nápovědu. Uška
V nadpisu mi vypadly uvozovky - uhlopříčka do 22"
Díky za návod k hledámí. Ale asi jsem vedrem zmožená a lenivá porovnávat parametry televizí a hledat a hledat. Nekupoval někdo z rádců v poslední době menší televizi třeba do dětského pokoje a je s ní spokojen? A nebo naopak, jaké značky se mám vyvarovat. A nebo je to šumák a jsou ty malé televize na jedno kopyto? Prosím, pomůžete?
Nač hledat porovnáváním parametrů, to pak je opravdu do nekonečna. Chce to jasně si určit co to má umět a je to, mě takto výběr trvá ne víc jak 10minut a je to a ještě jsem si zatím nenadával, že bych vybral blbě. Někdo vybírá, čte recenze (ty jsou většinou úplně k ničemu) vyptává se známých co by doporučili ( taky k ničemu - většina lidí doporučí to co má doma a málokdo přizná že třeba prohloupil ).
Ne nadarmo se říká - kdo vybírá přebere
Ohledně zvuku je to problém od dob co existují placaté televize, protože jen na trochu dobrý reproduktor a ozvučnici prostě není prostor a když ta televize má ještě malou uhlopříčku tak co pak s tím? Málokterý výrobce se s tím umí vypořádat.
Dnes jsem si nechala předvést další dvě televize. Vše při startém, zvuk šílený. Na přídavné repráčky nemám místo, takže do toho nejdu. Asi obětuji z nové kuchyně jednu skříňku a pořídím si normální velkost TV a ne pidi televizi. Závada není na vašem příjímači , ale v mých uších.
Pánové i jsem se s vámi zasmála - nehledej - kdo vybírá přebere - kup si co se ti líbí ... Ale je rozdíl spotřeba 17 W nebo 48 W, háha 2,5 kg nebo 9 kg a tak dále. Děkuji všem. Uška
doplněno 18.08.15 13:15:bmbx - když pořídím malou chrlající televizi, bude na stojánku a nemám místo pro reproduktory. Když koupím velkou televizi, sundám jednu skříňku a televize s kvalitním zvukem bude viset na stěně. Co na tom je nepochopitelné?
I k malé TV se dá dokoupit soundbar...
Pokud by šlo opravdu o zvuk, tak z TV vytáhnout zvuk do zesilovače a použít klasické reproduktory.
Dělají se jak reproduktory velmi malé a k tomu subwoofer který lze umístit téměř kamkoliv, tak i např.reproduktory ve tvaru a se vzhledem obrazu, které se pověsí na zeď..
Ano, jistě je to hodně o ceně..., ale neexistuje že "to nejde"...
Např. Bose Acoustimass 3 má stereo reproduktory velikosti cca 9x9cm a k tomu subwoofer někam pod skříň či pod linku..a zvuk máte výborný.
Takže ano, jde to vyřešit, ale ne zadarmo.
doplněno 18.08.15 13:46:Nejde mi o cenu, ale o funkčnost. Děkuji, neměla jsem tušení o tomto systému. Takže ještě kuchyň nestěhuji , lépe by mi vyhovovala malá televize.
já mám Samsungy 23"monitory s tunerem a spokojenost..jeden doma a druhej na zahradě, pokud nepožadujete nahrávání tak to jde... něco takového
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.